benegre.cat
Esports

L’agressor de la Diagonal, a un pas de fitxar per l’Espanyol

Seria el jugador més tècnic del conjunt blanc-i-blau

Corredisses amunt i avall a l’estadi de Cornellà-El Prat per tancar el que podria ser el fitxatge de l’any pel RCD Espanyol. Es tracta del ciutadà anònim que dies enrere va penjar un vídeo a la xarxa donant una cossa per l’esquena a una pobra dona a la Diagonal de Barcelona i que s’ha identificat gràcies a la col·laboració ciutadana.

Segons el cos tècnic perico, el jove resident a Toledo encaixaria perfectament en la dinàmica de l’equip i es podria convertir en el jugador més tècnic de la plantilla: “Té una capacitat innata per provocar un esguinç net i atacant per l’esquena, és evident que ha nascut per jugar a l’Espanyol”, expliquen fonts de la negociació.

La directiva del club blanc-i-blau veu amb molts bons ulls la incorporació del jugador, i algunes veus apunten que “podria catapultar-nos directament a la UEFA, per KO dels rivals”. Per evitar una crisi de comunicació, fonts del club han assegurat que el jugador no té cap parentiu amb Pepe, del Reial Madrid, un extrem que també ha confirmat el defensa madridista.

El fitxatge es podria tancar en les properes hores, si no ho impedeix l’esperat interès de l’Atlético de Madrid per fer-se amb els serveis del jove, de 24 anys. Fonts del Calderón asseguren que “just quan va fotre-li la cossa a la dona aquella, Simeone es va despertar a casa seva de cop, alertat per l’instint matalasser que li permet detectar joves promeses a distància”.

Tot i l’interès en ferm de l’Atleti, els pericos confien que el jove acabi a les seves files: “Li hem explicat que el camp de l’Espanyol està a la Diagonal i això li ha fet molta il·lusió. El que no hem dit és a quina altura de la Diagonal està, però no ens podem quedar amb els petits detalls”, expliquen.

3anysCURT

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies