benegre.cat
Notícies

L’última enquesta del CEO pronostica que el Partit Humanista doblaria resultats amb 14 vots

La formació es planteja prendre-s’ho seriosament i començar a tenir idees útils de debò

Titular destacat del darrer baròmetre del Centre d’Estudis d’Opinió. A banda de destacar que CiU i ERC no obtindrien ara mateix la majoria absoluta, l’enquesta preelectoral també pronostica que el Partit Humanista de Catalunya doblaria els seus resultats i obtindria un total de 14 vots. La primera decisió de la formació ha sigut acomiadar el seu dissenyador gràfic. “Ara ja no cal que ens faci muntatges amb el Photoshop per simular que som més gent. Aquest noi ha passat a ser una persona totalment prescindible. Igual que els 6.999.976 catalans que no ens voten”, han exclamat presos per l’eufòria.

El creixement exponencial del Partit Humanista també ha fet reflexionar la seva direcció sobre la necessitat de dotar-se d’un programa electoral i idees útils de debò. De moment, però, l’executiva del partit ha sigut molt clara: “si Ciutadans ha pogut entrar al Parlament de Catalunya sense totes aquestes mandangues, per què nosaltres hem de fer diferent? La lògica i el sentit comú no tenen cabuda en unes eleccions”.

El baròmetre del CEO també apunta la contradicció ideològica que està afrontant el Partit Animalista de Catalunya. Una formació que, d’una banda, vol destruir els partits tradicionals però que, de l’altra, els ha de respectar perquè estan integrats per autèntics animals. “Estem saturats. Hem exhaurit la nostra capacitat de debat intern. Em sembla que ens haurem de fer d’Unió Democràtica per compensar tants mesos de reflexió. Sí, busquem un lloc on el pensament sigui inexistent”, han reafirmat els dos militants i tres gossos que integren actualment el partit.

Finalment, l’estudi del CEO també confirma que “l’home raro aquell que viu al teu barri tornarà a posar un tros de xoriço del Mercadona dins el sobre electoral per protestar contra la corrupció política”. L’home raro en qüestió, que també ha llegit la notícia del CEO, ja ha anunciat que s’està preparant a consciència per anar al Mercadona a comprar el tros de xoriço. “Vull que sigui una adquisició alimentària crítica i anticapitalista. El vot nul és una cosa que no es pot fer de qualsevol manera”.

paypalweb

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies