benegre.cat
Notícies

Rescaten una parella atrapada en una banyera per no assumir que era massa petita pels dos

Els subjectes han quedat encaixats al buit

Els Bombers han alliberat avui una parella atrapada en una banyera, de totes totes massa petita per tots dos. Els fets han succeït en un hotel del Garraf, on aquesta parella a la trententa s’hauria escapat per passar uns dies d’intimitat. La seva insistència en desafiar les lleis de la física i negar les dimensions reals de la banyera els hauria portat a provar un bany conjunt impossible.

“Quan la gent va a un hotel es transforma, sembla que si no es fan totes les marranades del món no s’amortitza el preu”, relaten els experts, i asseguren que l’accident de la banyera és molt habitual: “Les parelles s’entesten en fotre’s juntes a la banyera pel potencial eròtic, que només és comparable en intensitat al dolor de tenir l’aixeta clavada al clatell”. Alhora, els entesos recorden que “banyar-se junts en realitat és una merda. Quan trobes la posició, l’aigua s’ha refredat. Si engegues la calenta, un es crema i cal recol·locar-se, de manera que s’entra en una espiral d’incomoditat eterna”.

En el cas d’avui, els dos subjectes han quedat literalment encaixats al buit, fins al punt que “no se sabia on començaven les cames d’un i acabaven els braços de l’altre”, segons l’operador de la grua que els ha aconseguit alliberar.

A causa del succés, el Departament de Turisme de la Generalitat suggerirà als Hotels que aconsellin als seus clients sobre les dimensions reals de les banyeres i, alhora, avisin de certes pràctiques de risc. Tot i això, els hotels ja han avisat que “no podem posar cartellets amb tot el que està prohibit fer a l’habitació i que la gent fa igualment, perquè no quedaria espai ni pels aplics”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies