benegre.cat
Notícies

Batman es queda cec mirant l'eclipsi en creure que li estaven fent el senyal d'alerta malament

El Doctor Barraquer ha confirmat que se li ha bullit l'humor vitri i li han quedat els ulls "com dos ous poché"

“Mirar l’eclipsi és perillós i ho hem estat dient tot el dia”, deia un afligit Francesc Mauri, que afegia “només feu cas de la previsió quan voleu anar a la neu o a la platja. Ara bé, us diuen que no mireu l’eclipsi amb els ulls nus i us la pela”. Mauri era així de contundent, perquè a banda de tots els catalans anònims que s’han cremat la còrnia mirant l’eclipsi avui també ha caigut un il·lustre superheroi. “Lamento notificar” ha explicat Xavier Trias en roda de premsa “que Batman s’ha quedat cec per mirar l’eclipsi. Això també serà culpa de la Guàrdia Urbana? No, és culpa de que és idiota. En qualsevol cas, Barcelona avui és una mica menys segura”.

Segons han indicat fonts properes, “Batman no sabia que avui es produiria un eclipsi i s’ha quedat tot el matí mirant-lo pensant que li estaven fent la senyal d’alerta però malament… com amb interferències”. Això ha fet que el superheroi fixés la mirada a veure si s’aclaria, cosa que li ha acabat lesionant la còrnia, la retina, la pupil·la… li ha bullit l’humor vitri i, en definitiva, li han quedat els ulls com dos ous poché”, segons ha explicat el Doctor Barraquer, que afegit “topant de cap amb una i altra soca, avançant d’esma pel camí de l’aigua, s’en ve el Batman tot solet. És cec”.

La noticia ha estat un cop molt dur, perquè de Daredevil ja n’hi ha un i la protecció de la ciutat queda ara en mans de Robin però, segons Trias “només el veiem per Barcelona els caps de setmana a l’Eixample Dret. De protector res de res, està en una fase molt festívola”. De moment, però, s’ha optat per una solució provisional que pugui espantar als malvats que encara no sapiguen que Batman s’ha quedat cec: “li substituirem els ulls per unes pilotes de ping pong amb una pupil·la dibuixada. Més que un superheroi serà un espantaocells, però alguna cosa farà”.

paypalweb

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies