benegre.cat
Notícies

Sopa de Cabra es canvia el nom a Sopa d’All perquè sempre torna

"Em vaig trobar a casa composant la cançó de Ventdelplà i vaig dir prou", reconeix Quintana

La mítica formació musical gironina ha anunciat la publicació d’un nou disc previst per a la propera tardor, així com una gira, tot just mesos després d’haver anunciat la seva retirada. Segons ha explicat el llegendari i melenut líder de la banda, Gerard Quintana, “quan portes tota la vida vivint de dir malparits a la cara de milers de persones, és molt difícil deixar-ho. Et trobes a casa, sol a la nit, composant cançons per sèries com Ventdelplà i et dius he de tornar o potser moriré”El cantant ha insistit que “mai no és massa tard per tornar a començar, per sortir a buscar el teu tresor”.

De fet, el nou disc, que es titolarà Tot torna i la gira no són les úniques novetats que han anunciat els autors de “L’Empordà” sinó que per donar un gir radical a la seva trajectòria han decidit canviar-se el nom a Sopa d’All. “La qüestió és que al final sempre tornem, eternament, inevitablement, no hi ha manera de no tornar, com Esperanza Aguirre o el Gazpatxo. Però l’all era molt més català”, asseveren els músics.

La banda també destaca que amb el retorn als escenaris “es repetirà com un reglot gàstric el bo i millor del rock català que tant han trobat a faltar els nostres fans. Manel, Els Amics de les Arts, Mishima… qui són aquesta gent? Una mica més de Sopa d’All i d’Els Pets és el so que vol el públic català. Concretament, el de major de 40 anys”.

Per al·lusions, la banda de Constantí ha confirmat que segueix preparant també el seu retorn, però que no hi ha pressa. Mentres exhibia el seu nou caminador, Lluís Gavaldà, ha confessat que “estem esperant a trobar un so nou que ens reconnecti amb el nostre públic. I a jutjar per com sonaven els nostres darrers discos, ja podeu anar esperant asseguts perquè va per llarg”.

Els Sopa d’All van anunciar la bona notícia en un concert sorpresa des d’un terrat a Girona, per alegria dels milions de fans, que esperaven molt deprimits esperant tornar a sentir algun dels seus hits per 237.817.124ena vegada.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies