benegre.cat
Notícies

Jesucrist aprofita la Setmana Santa per anar a la platja i menjar com un porc

"Com que els feligresos aprofiten aquests dies per viure en una farra contínua, jo també" assegurava Jesús posant-se broncejador

“La Setmana Santa ja no és el que era… ara les famílies queden i es foten una barbacoa, tothom s’ho pren a conya”. En aquests termes s’expressava Jesucrist aquest matí en una platja de Gavà. El fill de Déu ha decidit aparcar el martiri per dedicar-se a les vacances “com fan el 80% dels fidels. Els normals, diguessim”.

L’arquebisbe de Barcelona, Martínez-Sistach ha assegurat que “hem intentat convèncer Jesús que el millor era seguir la tradició… però ell ja s’havia comprat unes ulleres de sol Oakley i deia que volia anar a surfejar, que feia bo”. Es calcula que Jesús gastarà aquests dies uns 3.000 euros, que surten directament del raspall de l’Església. Martínez-Sistach defèn que “nosaltres demanem donatius… i clar, no li podem dir al fill de Déu que no se’ls gasti en el que li dongui la gana”. En aquest sentit fonts properes asseguren que el jove emularà els feligresos i dedicarà aquests dies a “la farra contínua, el menjar, beure i dormir. Poca cosa més”.

“De totes maneres, les processons seguiran amb normalitat”, deia l’arquebisbe. La no presència de Jesucrist no alterarà “el fervor religiós d’aquells que ja estan acostumats a lloar-lo sense veure’l, a creure en un amic invisible que descuida les seves penes perquè ja està prou ocupat amb les seves coses”. Jesucrist té prevista una ruta pels millors locals de Gavà i Castelldefels. “Vull marcar-me un Ronaldinho. De fet, espero haver-me engreixat força en acabar les festes. A tu et sembla que Ronaldinho visqui en un martiri? No. Doncs jo vull viure com ell. Tothom de farra i jo penjat en una creu? Estem tontos o què?”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies