benegre.cat
Notícies

El PP defensa Fernández Díaz i assegura tenir proves que el timbaler del Bruc era musulmà

"A què ve tanta sorpresa amb comparar independentisme i jihadisme? Amb el nazisme i ETA no passava res"

El Partit Popular ha tancat files entorn el Ministre de l’Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, després que aquest hagi assegurat en declaracions a Catalunya Ràdio que el sobiranisme dificulta la lluita contra el jihadisme.

Diversos dirigents populars han insistit que “la connexió entre independentisme català i terrorisme jihadista és innegable” i asseguren tenir-ne proves definitives. “Hem vist a Èric Bertran menjant-se un kebab pel carrer, què més us cal?” afirmen, tot recordant que “aquest noi s’ha engreixat molt, queda clar que el sobiranisme no és sa”, en al·lusió al líder de la Fundació Nous Catalans.

Altres veus a Gènova també han reclamat “una mica de calma” davant l’allau de crítiques contra Fernández Díaz. “El PP ha comparat el sobiranisme català amb ETA i amb el nazisme durant anys sense que passés res. A què ve tanta sensibilitat ara? On és el problema? No sé a vosaltres, però aquesta irritabilitat fa molt mala espina”.

Segons els populars, la connexió entre la causa sobiranista i la jihad té arrels mil·lenàries que fins ara havien passat desapercebudes: “Fixeu-vos en el timbaler del Bruc, no era català sinó musulmà. O és que aquest picar frenètic del tambor no us recorda molt als dels joves que presencien execucions a Raqqa? Inclús sabem segur que Mahoma era català, perquè té una h intercalada, com Rahola”, asseguren.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies