benegre.cat
Notícies

El món de l’espectacle prega a UPyD que readmeti Toni Cantó per por a què torni a fer d’actor

La seva polivalència li permet “fer plorar quan fa d’actor i fer riure quan fa de polític”

Arts escèniques i política tornen a anar de la mà. Després que els (suposats) intel·lectuals espanyols hagin defensat històricament la llibertat de qualsevol racó del món que no sigui Catalunya, ara han sigut milers d’artistes d’arreu del planeta qui han enviat un manifest de súplica a UPyD perquè readmeti Toni Cantó a les files del partit. El seu temor: que les discrepàncies que Cantó ha mantingut darrerament amb Rosa Díez l’empenyin a deixar definitivament la política per tornar a fer d’actor.

Si vol seguir decebent els ciutadans, millor que ho faci des de qualsevol ajuntament d’Espanya, que ja hi estan acostumats. Però insultar la intel·ligència i el bon gust de les persones des de dalt d’un escenari o des d’un plató de televisió… no. Altre cop no, si us plau”, han pregat els artistes en un comunicat. Al seu entendre, Toni Cantó és un personatge “d’allò més polifacètic, ja que és capaç de fer plorar els espectadors quan fa d’actor i, a la vegada, de fer riure els votants quan fa de polític”.

L’actor i polític valencià, desconeixedor d’aquest manifest que li suplica la continuïtat a UPyD, ha confirmat que els problemes amb el partit de Rosa Díez han sorgit arran dels mals resultats obtinguts a les eleccions andaluses. “Aquests comicis ens han agafat com desprevinguts. La veritat és que no sabíem que els andalusos tenien dret a vot. I el més greu: mai ens haguéssim imaginat que podien passar-se una estona del diumenge fora del bar”, ha dit com per intentar recuperar la confiança perduda amb els electors del sud de l’Estat.

Cantó també ha explicat que UPyD “pot ser qualsevol cosa menys unió, progrés i democràcia”. I també ha avançat que no descarta presentar-se amb el PP o Ciutadans a les pròximes eleccions valencianes. “No sé parlar en català i no tinc programa electoral. Crec que compleixo tots els requisits per ser president de la Generalitat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies