benegre.cat
Notícies

La gravació de la Camarga revela que Alícia Sánchez Camacho està feta "namés de plastilina"

Després d'anys de rumors, la comissió parlamentària ha forçat Sánchez Camacho a confessar-ho

Sorpresa relativa avui a la comissió parlamentària amb Sánchez Camacho pel  cas de la Camarga. No només s’han destapat les clavegueres polítiques que emmerden el PP, el PSOE català i CiU, sinó que han aparegut històries esperpèntiques. “He sentit coses que donarien per omplir una setmana de Sálvame”, deia un parlamentari que vol mantenir l’anonimat “hi ha conspiracions, hi ha merdes familiars, hi ha sexe… i després AIXÒ!”, afirmava estupefacte. I “AIXÒ” és el que s’ha filtrat a la premsa: Alícia Sánchez Camacho està feta de plastilina en un 70%. Igual que el Golem estava fet de fang, aquesta colosa de la política està feta de plastilina “particularment la seva cara i el seu cor”.

Segons sembla, la líder del PP català va optar per plastilinitzar-se de manera deliberada. “Ella considerava que un cor normal la feia dèbil, per tot el tema del sentiments i tal. Per grimpar dins el PP cal una manca d’escrúpols que requereix que estiguis fet d’un material amotllable i sense cap mena d’emoció ni sensació. I va triar la plastilina perquè, com tots els pares i mares saben, si te la menges no passsa res”.

Sánchez Camacho ha reconegut que és cert que estava feta de plastilina però afirmava “de plastilina feta a Espanya, no a la Xina. Perquè jo namés tinc com a objectiu, donar feina als treballadors espanyols”. El Museu de Banyoles, en saber la noticia, ha elevat una petició al PP català, perquè “el dia que Sánchez Camacho falti ens agradaria exposar-la al Museu. Hem tingut una baixada molt forta d’ençà que vam haver de retirar el Negre de Banyoles i creiem que, si ella ho consenteix en vida, no hi hauria d’haver cap problema. I té un evident interès científic”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies