benegre.cat
Notícies

Mas demana "que els catalans llencin pètals de rosa per allà on passo… o no hi haurà eleccions el 27-S!"

Vol l'amor incondicional i la fe cega del poble de Catalunya o es farà enrere en el procés

Atac de divisme del president Mas, que torna a posar la por al cos d’aquells que volen accelerar el procés cap a la independència. Després de dir, sobre les promeses eleccions del 27-S, que “no tot depèn de mi” tot i que la convocatòria d’eleccions és una potestat exclussiva del president, ara Mas ha anat més enllà: “vull que els ciutadans de Catalunya llencin pètals de rosa per allà on passo, vull lloances, vull afecte constant. Sóc un president històric, un heroi nacional només igual per Jaume I! Vull el poble al meu costat, darrere meu, vull sentir que sóc el vostre líder, i si m’expresseu aquet amor incondicional i aquesta fe cega us prometo que duré Catalunya cap a Ítaca en un veler amb el vent a favor”.

Des d’ERC s’han mostrat en contra de les noves demandes de Mas perquè “no té aturador. La setmana passada ens va demanar massatges tailandesos, se’ls vam aconseguir i ara vol això. Què serà el següent?”, pregunta Alfred Bosch. ICV segueix sense posicionar-se clarament però han avisat que “acabar amb la vida d’unes pobres roses així perquè sí, és una aberració contra la natura”. Mentrestant, Albert Rivera no ha respost perquè encara estava ocupat fent-se fotos amb groupies de Sant Jordi i buscant un remei anticaiguda realment efectiu pel seu cabell.

Mas, però, ha donat un termini de dues setmanes perquè li arribi l’amor incondicional dels partits i els ciutadans o es farà enrere en el procés. “Sabeu allò de la puta i la ramoneta de CiU?”, deia Mas “doncs en Duran és més de puta i jo més de ramoneta, però junts anem fent”, assegurava amb sorna.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies