benegre.cat
Notícies

Manifestació massiva per aclarir als webmasters d’una puta vegada que SÍ acceptem cookies

"Només volíem tenir feedback humà, per una vegada" defensen els informàtics

La ciutadania ha dit prou a la tirania dels webmasters amb manifestacions massives al centre de les principals ciutats catalanes. Milers de protestants exigeixen als webmasters que “deixin de preguntar-nos si acceptem cookies o galetes a les pàgines web que visitem” i clamen “que sí, collons, que sí les acceptem!”

La protesta arriba després d’anys d’insistència per part dels programadors web per tal que l’usuari accepti l’ús de cookies per part del navegador en una determinada pàgina. “El més frustrant és que totes i cadascuna de les pàgines d’Internet t’ho demanen, cadascuna a la seva manera i amb petits canvis de text. No hi ha manera de donar un sí definitiu d’una vegada per totes?”, es pregunten els assistents.

Amb càntics com “Volem ser feliços, sí a les galetes, sí als pastissos!” o “Informàtics, cabrons, ens teniu fins als collons”, la ciutadania espera que “el missatge arribi”. Fins i tot algú es qüestiona “que potser hi ha algú que hagi dit que no a acceptar cookies? És més, hi ha realment algú que entengui la pregunta?”.

Per la seva banda, el gremi de webmasters ha emès un comunicat des de la seva cova tecnològica al soterrani de casa els pares avisant que “prèn bona nota” de la protesta ciutadana i acceptant finalment la posició de la societat: “Només volíem estar-ne molt segurs. Potser és veritt que ens hem fet una mica pesats, però és el que té no tenir contacte amb altres éssers humans, perds la referència d’on estan els límits”, es defensen.

[Notícia inspirada per @rosmadoiro, gràcies per ser més eloqüent que nosaltres]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies