benegre.cat
Notícies

Ada Colau vol acabar amb les retencions a Barcelona enderrocant les Rondes

Només permetrà vehicles de tracció animal com “rucs, cavalls o votants del PSC”

L’alcaldable de Guanyem per Barcelona i activista de la PAH, Ada Colau, ha promès avui acabar d’una vegada per totes amb el trànsit a Barcelona, una mesura que passa per “enderrocar sense més dil·lacions” la Ronda de Dalt, la Ronda Litoral i la Ronda del Mig. “El problema del trànsit és molt més senzill de solucionar que el que molts pensen; treus les carreteres i punt”, ha defensat Colau en un míting celebrat en una rave a Montjuïc.

Segons Colau, les infrastructures de comunicació a Barcelona “no són efectives” perquè no han portat més que “cotxes, trànsit i pol·lució”. A més d’enderrocar les Rondes, Guanyem proposa treure l’asfalt de tots els carrers de la ciutat i “tornar la ciutat als ciutadans, encara que hagin d’anar a treballar a peu i arribin tres hores més tard”.

Els únics transports privats que permetria la candidata a alcaldessa de Barcelona serien els de tracció animal: “Rucs, cavalls, votants del PSC, o fins i tot elefants, per als més excèntrics” defensa Colau.

La reforma de la xarxa viària és només un dels eixos del pla de Guanyem per recuperar “la Barcelona d’abans dels Jocs Olímpics”. Altres mesures passen per dir adéu al Mobile World Congress “per recuperar les prostitutes per als catalans” i tancar el Port de Barcelona, una maniobra que s’efectuarà sense previ avís i amb nocturnitat: “La idea és que els iots quedin atrapats per sempre en un port sense sortida i serveixin de casa pels més desafavorits. Excepte un de molt gros que hi ha amb heliport, aquest ens el quedarem com a seu del partit”, aclareix Colau.

Finalment, la líder de Guanyem recorda que “no només es tracta de recuperar la Barcelona pre-olímpica a nivell d’infrastructures, sinó de recuperar aquella harmonia civil tan nostre, aquell equilibri social a ritme de les pedres dels encenedors que escalfen heroïna en culleretes als millors parcs de la cituat”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies