benegre.cat
Esports

Messi dóna suport a una campanya per comprar-li uns malucs nous a Boateng

L'astre argentí assegura que "para un jugador de futbol es importante tener cadera. A mí me da pena el chico"

El Barça 3 Bayern 0 ha estat tràgic per Jerome Boateng. El defensa de l’equip alemany podria haver d’abandonar el futbol després que Leo Messi li trenqués la cintura en el 2-0. Segons els metges que l’han atès “els malucs semblen un trencadís modernista, però és que el sacre i el còccix tampoc han sortit molt ben parats de la caiguda del jugador com un pes mort”.

Per aquest motiu, alguns seguidors del Barça que simpatitzen amb el Bayern perquè hi ha Guardiola han iniciat una campanya per recaptar fons per comprar una nova cintura a Boateng. Leo Messi ha donat suport a la idea dient que “para un jugador de futbol es imprescindible tener cadera, esto es así”. Tanmateix, l’astre argentí no donarà diners perquè “si tuviera que dar dinero cada vez que le rompo la cadera a alguien… gastaría todo mi sueldo y tendría que hacer más anuncios. Y ustedes saben que no se me da bien hacer anuncios. Por lo de hablar, y eso”.

En funció del que es recapti, Boateng podrà aconseguir una cintura de millor o pitjor qualitat. L’opció més barata són uns malucs fets amb conglomerat de fusta, “però també n’hi ha de titani, de pvc i uns d’articulats fets amb peces de mecano reforçades”, deia Xavier Vilar impulsor de la campanya.

TV3 ha anunciat que, “si no s’arriba a la quantitat necessària, dedicarem la Marató d’enguany a les pròtesis de maluc perquè se’n puguin beneficiar les àvies catalanes i els damnificats per Messi, com és el cas de Boateng”.

Els companys de Boateng asseguren que està molt afectat. Segons Neuer “en Jeorme m’ha dit que ha sentit craaaak i craaaaaak, primer al cantó dret i després a l’esquerre. Després ha sigut quan s’ha desplomat com un tronc. Ara camina com una taula de terrassa de bar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies