benegre.cat
Notícies

Dones es neguen a anar a la platja a prendre el sol fins que no estiguin morenes

“No puc anar a posar-me morena amb aquestes cames tan blanques, abans hauria de guanyar una mica de color”, diuen.

Milers de dones d’arreu del país han deixat avui molt clar que, malgrat la calor, no pensen posar un peu a la platja ni prendre el sol fins que no s’hagin posat morenes. Amb un discurs colpidor, una afectada insisteix que “no puc anar a posar-me morena amb aquestes cames tan blanques, abans hauria de guanyar una mica de color”.

“És molt difícil ser una dona a l’estiu. Primer t’has de depil·lar i exposar una pell que fa mesos que no veu la llum, pel que t’has de posar crema solar com si fos mantega i et fa semblar encara més blanca”, ha denunciat amb una tensa calma que fa posar els pèls de punta, abans de concloure que “res de faldilletes fins que no hagi trencat el blanc nuclear”.

Les afectades aprofiten per denunciar que “els paios ho tenen molt més fàcil. Entre la pelambrera que tapa la pell i que duen samarreta màniga curta des del Febrer, se’ls veu tan torradets com a nosaltres a mitjans d’agost”. Aquest extrem, però, no inclou els homes estrangers: “Aquests juguen en una altra lliga, als 10 segons d’exposició solar són roses, als 30 segons de color grana i als cinc minuts implosionen”, afirmen.

Preguntades per com s’ho faran per posar-se morenes abans de prendre el sol, algunes testimonis asseguren que “el millor és posar-se nua davant d’un mirall, la pell és tan blanca que et fa de sol particular i et poses morena a tu mateixa. És una paradoxa molt rara però funciona, pensa que l’altre dia vaig fer esclatar les ulleres de sol de la meva parella només ensenyant-li les marques dels tirants”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies