benegre.cat
Esports

Cristiano Ronaldo retira la paraula als seus companys per "interposar-se entre mi i una altra Champions"

El portuguès crema de ràbia perquè Messi va disparat a la seva cinquena pilota d'or i ell, amb 30 anys complerts, ja no podrà igualar-lo

El Reial Madrid no serà a la final de la Lliga de Campions contra el Barça i això, per Cristiano Ronaldo, té uns responsables clars: els seus companys. “Com pot ser…” es preguntava el portuguès aquest matí “que tenint el millor jugador del món el Madrid no estigui a la final? Doncs, òbviament no és culpa del millor del món, és culpa dels altres que baixen el nivell. Si tots fossin com jo, seríem imbatibles. I molt més guapos”. Les paraules de Cristiano no han caigut gens bé al vestidor blanc. Sergio Ramos ha respost amb contundència “a veces se gana, a veces se pierde… vamos a esperar a ver si podemos superar a la Juve en la Liga, no lo demos por perdido”.

CR7 estava molt enrabiat durant i després del partit. Si ahir el vam veure lamentar-se efussivament sobre la gespa, en acabar es va passar 3 hores tancat al vestidor cridant el seu mític uuuuuuuh. “En aquest cas”, comentava el seu agent Jorge Mendes, “no era un uuuuuuh d’alegria, era un uuuuuuuh de rabia. Era, com si barregés aquell crit de la Pilota d’Or amb el fado portuguès del barri de l’Alfama de Lisboa. Hi havia tristessa i bellesa en el seu lament. Era molt raro. I quin cul que té. De pedra”.

La ràbia d’anit s’ha convertit avui en una decisió que portarà cua: Cristiano ha retirat la paraula als seus companys. Segons el portuguès, la resta de l’equip no dóna la talla i “s’han interposat entre mi i una altra Champions”. Ancelotti ha intentat  que el portuguès canviés la seva opinió però l’entrenador italià ha afirmat que “el problema és que és ximple. Penseu que va deixar escapar Irina Shayk”. A l’entorn madridista, no se li escapa a ningú que la frustració del portugués es deu al fet que Messi va disparat cap a la seva cinquena Pilota d’Or i que un senyor de 30 anys ja no estarà en condicions d’igualar en trofeus al millor futbolista de la història.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies