benegre.cat
Esports

La Junta Electoral sancionarà el Barça per fer propaganda encoberta de Guanyem

"Fa anys que el Barça li fa la feina bruta a Guanyem acostumant els catalans a la marca"

Encara no 24 hores després que el FC Barcelona es proclamés campió de la Lliga espanyola, la Junta Electoral Central ha anunciat una sanció exprés que podria ser milionària. Segons l’ens regulador de les campanyes polítiques, el Barça estaria fent propaganda encoberta de Guanyem, el partit amb el que Ada Colau busca entrar al consistori de la capital catalana.

Fonts judicials confirmen que “ja fa anys que el Barça prepara el territori a Guanyem. Totes aquestes Champions, Lligues, Copes i títols només han fet que els catalans s’acostumin a la marca de Colau. Només cal mirar les enquestes per confirmar que l’estratègia ha funcionat”, diuen.

A hores d’ara, les opcions que té el club blaugrana per evitar la sanció passen per rebutjar el títol de Lliga, o bé per forçar a parlem a canviar el nom de la formació política. En qualsevol dels dos casos, el gran perjudicat seria el partit d’Ada Colau.

Per una banda, no es vol renunciar al nom de Guanyem atès que “tots els altres verbs que evoquen superació en primera persona del plural ja estan registrats per Duran i Lleida” i, per l’altra, perquè si el Barça renunciés a la Lliga “cap barceloní ho perdonaria i no treurien ni un sol vot en cinc generacions”, justifiquen.

Darrere la polèmica, hi ha qui hi veu la mà negra del Reial Madrid per perjudicar el Barça o del govern espanyol per perjudicar Colau: “Una mica vindria a ser el mateix”, apunten els analistes. Fonts del club madridista, però, es defensen dient que la temporada blanca ha estat un èxit absolut, després que Crisiano Ronaldo s’assegurés ahir el Pichichi amb el seu hat-trick a l’Espanyol.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies