benegre.cat
Notícies

El govern espanyol adverteix al Vaticà que sor Lucía Caram “és el dimoni i, a sobre, parla català”

Han fet servir la foto que il·lustra aquesta notícia per demostrar que “no té cara ni cames i, per tant, és un espectre fosc que només vol propagar el mal, també conegut com a catalanisme o justícia social”

Nova ofensiva del govern espanyol contra sor Lucía Caram. En aquesta ocasió, l’executiu de Mariano Rajoy ha enviat un extens informe al Vaticà en què adverteix a la santa seu que aquesta monja dominica “és el dimoni i, a sobre, parla català”. De fet, el document del govern espanyol critica que Lucía Caram –d’orígens argentins– hagi fet l’esforç d’aprendre el català “quan en realitat, per viure a Catalunya, ja n’hi ha prou amb el castellà”. Al seu entendre, “algú que fa aquesta mena de coses ha de ser un enviat de Satanàs per collons”.

Els informes del govern espanyol també apunten que Lucía Caram podria ser gihadista “perquè porta vel i creu fermament en la seva religió. Sí, com moltes altres monges d’Espanya. Però és que ella és partidària del dret a decidir. Necessiteu alguna prova més de què ens trobem davant d’un Llucifer islamista?”, sosté l’escrit.

En aquesta línia, la diplomàcia espanyola ha recordat que el primer cognom de sor Lucía –Caram– “també és una expressió catalana que expressa sorpresa. Curiosament, la mateixa sensació –la sorpresa– que va tenir Bin Laden quan les tropes nord-americanes van entrar al seu refugi per acabar amb ell. De debò: necessiteu alguna prova més de què ens trobem davant d’una islamista amb barba de tres dies?”.

“Per si això no fos suficient”, el govern de Mariano Rajoy també ha enviat al Vaticà la foto que il·lustra aquesta notícia per demostrar que Lucía Caram “no té cara ni cames i, per tant, és un espectre fosc que només vol propagar el mal (també conegut com a catalanisme o justícia social)”. Quan un expert en Photoshop de la santa seu ha suggerit que la imatge podria estar retallada, la delegació espanyola ha insistit amb un “sí… ja… I què serà el següent? Negar que aquest rosari que porta no és per escanyar pobres nens indefensos espanyols?”.

Coincidint amb tota aquesta polèmica, una representació de la Conferencia Episcopal Española s’ha desplaçat fins a la plaça de Sant Pere del Vaticà per exigir que sor Lucía Caram i la resta de monges de planeta “es dediquin a fer aquelles coses per les quals van ser concebudes: obeir els bisbes, no qüestionar la unitat d’Espanya i follar d’amagat”. Els cardenals espanyols, que s’han presentat a la santa seu encaputxats i amb pals de fusta encesos en flames, també han reclamat al Papa que “sacrifiqui l’ànima impura de Caram mitjançant un ritual evangelitzador perquè aquesta filla guerxa de Satanàs deixi de projectar una imatge caduca i violenta de l’Església catòlica”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies