benegre.cat
Notícies

Confirmen que el Centre de Control de RENFE funciona amb ordinadors Spectrum

A les principals estacions es repartiran "dauets de truita de valeriana" entre els usuaris perquè "es calmin una mica, que ja està bé de fer morros"

S’han acabat els insults, s’ha vessat la mala llet. Molts usuaris de Renfe han assistit avui, absolutament catatònics, a l’enèssima i més gran avaria dels darrers anys. “Tots els trens quietets a les estacions”, deia Miquel Ballús, usuari de la R3, “és indignant. És com si alguna mena de Déu jugués als trenets i disposés de nosaltres a plaer. Tots aquí fent l’estaquirot, és indignant”. Segons ha confirmat Renfe, l’avaria d’avui s’ha produït al Centre de Control de l’Estació de França. “Eh que molts pensave que a l’Estació de França ja no s’hi feia res?”, avisava un portaveu de la companyia “doncs és cert, avui no s’hi feia res”. El problema cal buscar-lo al sistema informàtic “no sabem què passa, els ordinadors es reinicien contínuament… i és estrany perquè aquests Spectrum porten dècades funcionant bé”.

Així és com s’ha sabut que els ordinadors que utilitza Renfe encara són dels anys 80. Molts usuaris han reaccionat dient que “home, si penses això, encara ha funcionat prou bé fins ara. Però… no poden comprar un parell de portàtils d’aquests barats i endavant? Ni això es gastaran? Ara amb 400€ et compres un ordinador que és un pepinaco“, afirmava un passatger de la R4.

La companyia ha reaccionat a les crítiques pel seu antiquat sistema informàtic i han assegurat que “potser fem una inversió, perquè hem vist un parell d’Amstrads al Cash Converters que feien bona pinta. Per nosaltres seria un salt de qualitat brutal”.

Una altra queixa habitual dels usuaris és la falta d’informació, que Renfe refuta diametralment: “no hi pot haver falta d’informació, perquè a la majoria d’estacions al matí hi ha gent repartint diaris gratis. Anem fins al capdamunt d’informació, o sigui que això no és”. Igualment, per frena les queixes i els brots colèrics dels usuaris, a les principals estacions s’hi repartirà un pica-pica a base de “dauets de truita de valerianes. Segur que ajuda a que tothom es calmi una miqueta…”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies