benegre.cat
Notícies

Esgotades les màquines trituradores de paper a València i Madrid després de la debacle popular

“Fan falta moltes màquines per destruir tres dècades de corrupció”, asseguren botiguers valencians

Les conseqüències de les eleccions del passat 24 de maig ja es poden palpar als comerços d’arreu de l’estat espanyol, especialment els que venen màquines per triturar paper. I és que aquests aparells es donen per exhaurits en aquelles ciutats i comunitats on el govern presumiblement passarà a mans de l’esquerra després d’anys de gestió del Partit Popular Popular.

Diversos botiguers de la ciutat de València expliquen que dilluns a primera hora es va disparar la demanda d’aquestes màquines, que fins i tot alguns clients venien a recollir amb furgonetes i per dotzenes: “Per la cara d’ensurt feien tota la pinta de peperos, deuen tenir molta feina per fer”, asseguren, afegint que “tres dècades de corrupció no es destrueixen en un matí”.

En el cas de València, les màquines amb més sortida han estat les de tall creuat, que fan absolutament impossible reconstruir el document una vegada ha estat triturat. “Les parets de l’Ajuntament de València han vist coses que mai creuries”, assegueren fonts municipals i insisteixen que “tota precaució és poca”.

La situació és força semblant a Madrid, on Podemos podria deixar Esperanza Aguirre a l’oposició. Dirigents populars s’haurien apropat a comprar màquines trituradores de paper a corre-cuita, per bé que en aquest cas, molts comerciants asseguren que “el PP de Madrid té una tarifa plana de màquines per destrossar documents, cada mes en necessiten de noves”.

Precisament, la candidata madrilenya del PP, Esperanza Aguirre, és la prova més palpable de la desolació popular: “D’haver sabut que em quedaria a l’oposició, no hagués renunciat al sou de 369.000 euros anuals a l’empresa de Mario Conde”, reconeix.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies