benegre.cat
Notícies

L’executiva del PSC es reuneix d’urgència per analitzar com és que encara hi ha persones que insisteixen en votar-los

Els socialistes catalans exigiran el dret a l’eutanàsia per poder morir dignament com a partit

Preocupació generalitzada al PSC. I no perquè el partit hagi perdut milers de vots arreu de Catalunya, sinó perquè els dirigents socialistes no entenen “com és que encara hi ha persones que insisteixen en votar-los”. El primer secretari del partit, Miquel Iceta, ha convocat una reunió d’urgència de l’executiva per analitzar “quins són els motius que empenyen ciutadans aparentment normals a votar una força com el PSC? És una qüestió d’inferència? D’insensatesa? De maldat? Segurament, una mica de cada cosa”.

Precisament, Iceta ha demanat a tots els votants del PSC que justifiquin per què han decidit donar-li suport a les urnes. “El més probable és que tots siguin arguments inventats i sense sentit, així que aprofitarem per incloure’ls al nostre programa electoral. Total: ja no vindria d’aquí”.

El màxim dirigent dels socialistes catalans també ha reconegut que l’espot de Jaume Collboni per a la campanya electoral de Barcelona és el millor de la història del PSC. “Mai havíem gaudit tant fotent-li un cop de puny a un company de partit”.

Potser per això, la propera campanya dels socialistes exigirà el dret a l’eutanàsia. Concretament, el dret a l’eutanàsia dels partits polítics, en què demanaran als ciutadans que deixin de votar-los per, “d’una puta vegada, poder morir dignament”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies