benegre.cat
Esports

L'Espanyol estudia ara una oferta de patrocini de Nueva Rumasa

"Power8 era una estafa però hem d'estr molt tranquils perquè és estadísticament improbable que ens tornin a estafar" deia Joan Collet

Torna a brillar el sol a la tresoreria de l’Espanyol després d’una setmana realment dolenta: “A veure” deia el president Joan Collet “descobrir que el teu principal patrocinador, el que posa el nom a l’estadi i surt al pit de la samarreta… resulta que és una estafa piramidal, doncs no és d’aquelles coses que t’alegri el dia. Si a això li sumes que ens havíem fet l’abusrda il·lusió de classificar-nos per la Europa League i que el nostre entrenador ha tornat a suspendre l’ESO… doncs estem fotuts, la veritat”.

Però, com dèiem, arriben bones notícies. El president de l’Espanyol ha anunciat que estan estudiant una oferta de patrocini “molt sucosa” de l’empresa Nueva Rumasa de Ruiz Mateos. “Estem parlant”, explicava Joan Collet, “d’una oferta que ens permetria tenir un pressupost competitiu per fer allò que fem sovint: agafar jugadors que sobren a altres equips, fer-los créixer fins que siguin bons i després vendre’ls i començar de zero. Ens encanta això”. A ningú se li escapa que la familia Ruiz Mateos no és la familia més fiable de la història de les fincances, però Collet ha volgut tranquilitzar als aficionats: “van estafar amb Rumasa, van estafar amb Nueva Rumasa. Quines proabilitats hi ha que una familia sigui capaç d’estafar tanta gent 3 vegades? Molt poques. I a més, nosaltres ja hem tingut un patrocinador estafador… estadísticament és improbable que el següent patrocinador també sigui estafador. Seria molta mala sort i… d’acord que som l’Espanyol, però no fotem. Hem d’estar molt tranquils, confiem en l’estadística”.

Pel que fa al cas Power8, el president de l’Espanyol ha explicat que “no sabia ben bé a què es dedicaven, la veritat. Tenen nom de beguda enèrgicat barata, però es veu que es dediquen a les apostes. Vist així… és comprensible que enredessin als xinos com xinos”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies