benegre.cat
Esports

Un grup heavy interpretarà l'himne espanyol a la final de la Copa del Rei per tapar els xiulets

Han col·locat tants altaveus que es preveu que les ones sonores les podran registrar els sismògrafs

El Govern espanyol i la Reial Federació de Futbol han trobat el que, creuen, pot ser una solució d’urgència per a la més que probable xiulada a l’himne espanyol a la Final de la Copa del Rei entre el Barça i l’Athletic de Bilbao. “L’himne l’interpretarà un grup heavy. Ningú fa més soroll que els heavys!”, deia pletòric el president de la RFEF, Ángel María Villar. Des de la Casa Reial avalen aquesta mesura perquè “Letizia i Felipe volen donar la sensació de moderns i, que uns heviatas bruts interpretin l’himne mentre Felip VI fa  les banyes amb la mà i la Letizia mou el cabell fent el molinet… és una imatge meravellosa”.

D’aquesta manera es pretén evitar el que, segons paraules del ministre Wert, “és un insult imperdonable a Espanya. Una ofensa que s’hauria de penalitzar amb la presó. És més, si xiulessin més fort que l’himne heavy, proposo que empressonem els espectadors dins el Camp Nou. He parlat amb el ministre d’Interior per veure si és possible posar els barrots a les sortides durant el partit, perquè aquests indepes bascos i catalans es podreixin allà dins, que és el que mereixen”.

El grup escollit per fer la versió heavy de l’himne espanyol és Blaveros Maiden, un grup de valencians seguidors d’Iron Maiden. El cantant del grup ha assegurat que “estem molt contents de fer aquesta versió, perquè tindrem un públic que cridarà molt, i això als heavys ens agrada. A més, la lletra és superfàcil, ta tata, ta tatata i poca cosa més. Un colega meu diu que la lletra és tan bàsica perquè la puguin memoritzar els monarques espanyols, però crec que s’ho inventa”. El desplegament sonor per a la versió de l’himne serà una cosa mai vista: s’han col·locat tants amplificadors que s’espera que el volum sigui el triple del soroll que un Gran Premi de Fórmula 1. De fet, no es descarta que la vibració provocada per les ones sonores es pugui registrar amb els sismògrafs. La RFEF recomana als espectadors “que duguin taps per les orelles, perquè no ens farem responsables dels timpans que explotin. Sagnaran orelles, però no sagnarà el cor de la nostra estimada España”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies