benegre.cat
Notícies

Veuen baixant de la Font del Gat una noia i un soldat

“Pregunteu-li com es diu”, ha insistit una de les veïnes.

Es confirma el presagi. Un grup de mestresses de casa d’avançada edat han vist baixant de la Font del Gat una noia i un soldat. “Pregunteu-li com es diu”, ha insistit una de les veïnes. “Marieta, Marieta”, ha contestat una altra. “No pot ser. No pot ser que tingui un nom repetit. Entendria que es digués Marieta. O Carmeta. Fins i tot, que es digués Raimon. Però que es digui Marieta-Marieta és ben estrany”, li ha respost la seva companya d’escala.

“Crec que no ens estem entenent”, ha insistit una altra de les dones presents. “Suposo que t’ha dit dues vegades Marieta en el sentit de realçar la seva decisió. Com volent dir: si tu li preguntes com es diu, ella et respon que es diu Marieta. I no només això, sinó que et repeteix el seu nom per si no t’ha quedat clar. Potser insinua que tens problemes auditius? O és que t’està dient imbècil directament? Qui sap… Segurament, una mica de cada”, ha reflexionat aquesta veïna, vés a saber si per encendre els ànims una mica més.

“En qualsevol cas, pregunteu-li com es diu, per favor”, ha reprès la veïna que volia saber el seu nom. “Marieta de l’ull viu, joder”, li ha contestat la veïna mal educada que sempre ha votat socialista. “Com dius? Marieta de l’ull viu? És que potser estàs deixant entreveure que té un ull mort, doncs? És a dir: si ressaltes que té un ull viu, podem deduir que l’altre ja està caput? Que ja ha passat a millor vida? Que no el pot aclucar ni tan sols en senyal de respecte quan es creua amb Oriol Junqueras?”.

“Però què collons us empatolleu?”, ha etzibat la pròpia Marieta de l’ull viu. “Tota aquesta perafernàlia només era per saber el meu nom? No és prou trist que un brut i miserable gat posi nom a la font del poble que, a sobre, heu de muntar tot aquest sidral només per saber quina nomenclatura oficial figura al meu DNI? Perquè el meu DNI és espanyol, sobiranistes arrugades! Que per alguna cosa em tiro quillos axarnegats amb uniforme quan vaig a beure aigua a la font”, ha detallat sense que ningú li requerís.

“Mireu…”, ha prosseguit la jovencella Marieta mentre agafava aire. “Els vostres comentaris ja m’estan començant a irritar la membrana vaginal. Per ser exactes, els vostres comentaris i les sempre suculents envestides del caporal Julián. En definitiva, que deixeu de qüestionar la meva vida i de fixar-vos amb qui baixo o deixo de baixa de la Font del Gat. Tota aquesta història sembla treta d’una puta i incongruent cançó”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies