benegre.cat
Notícies

Duran i Lleida deixa mata-rates per la seu d'Unió per "acabar amb els independentistes"

Antoni Castellà ha calculat que pot menjar fins a 3 cupcakes enverinades sense que li faci mal

Josep Antoni Duran i Lleida viu l’agonia de CiU calculant la purga que haurà de fer per renéixer de les cendres com l’au Fènix i tornar-se a erigir com el Cambó de la Franja, que guiarà els catalans cap a un acord amb a Espanya i cap a un buffet d’ous a la benedictine al Palace. “No pot ser”, explicava Duran en privat “que jo tingui oposició a Unió, perquè Unió sóc jo”.

Per aquest motiu, el líder democristià ha escampat mata-rates per la seu d’Unió amb l’objectiu “d’acabar amb els independentistes que s’han infiltrat a casa meva i que pretenen dir-me què he de fer i què no. Quina barra!”, afirmava Duran. Però no serà fàcil que els crítics piquin i acabin prenent-se el verí, perquè estan advertits que Duran els vol mal. Segons ha explicat Antoni Castellà “crec que deixarà cupcakes per la seu, perquè m’encanten les cupcakes. Però ho he parlat amb el meu metge i diu que per la quantitat de verí que cap en un cupcake en puc menjar 3 sense que m’afecti. Així és que aquest serà el meu límit”.

Per la seva banda, l’ex vicepresidenta del govern Joana Ortega, ha afirmat que “jo només menjaré mitja cupcake enverinada, perquè força a favor dels independentistes però no em vull oposar a en Duran. Així és que plego”. Des de que Convergència han avisat als crítics d’Unió “que a casa nostra sempre tindran un plat calent, no mengeu res a Can Duran”, avisava Rull. A més, Rull, ha demanat a Duran i Lleida que sigui coherent “i elimini la segona part del seu cognom. Que es tregui el Lleida, ja que a Convergència i Unió ens ha tret Unió”.

Segons han reconegut internament a l’ANC, “el problema del Procés és que Convergència no convergeix, Unió no uneix i Iniciativa no té iniciativa. I així anar fent…”

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies