benegre.cat
Notícies

La droga del Sónar d'enguany serà de Km0

Colau tanca l'acord perquè la venda de drogues beneficiï el comerç local. Els venedors, preocupats per la creixent tendència a cuidar la salut.

Aposta decidida de l’Ajuntament de Barcelona pel comerç local. Avui, el consistori i el Sónar han anunciat un acord per intentar que tota la droga que es consumeixi al festival sigui de Km0. Segons ha explicat l’alcadesa Colau: “evidentment no estem a favor del consum de drogues. Però, com que ho faran igualment, mal que mal que consumeixin un producte local que pugui beneficiar els comerciants de barri. No pot ser que tot el negoci vagi fora”. Des del Sónar avisen que “nosaltres no podem controlar què fan els nostres visitants, però diríem que la presència de drogues ha baixat força gràcies al Sónar Kids. Vull dir, que normalment la gent venia aquí a deixar-se anar molt bèstia i a fer el boig, cosa que comportava que hi pogués haver drogues… però ara a molta gent els fa pal que hi hagi nens mirant”.

En qualsevol cas, per aquells que ho desitgin hi haurà camells d’arreu de Barcelona amb producte local. El Gerard és un venedor del Putxet que assegura portar “un MDMA boníssim, sintetitzat aquí. És un producte que hem fet a casa, handmade total, i m’atreviria a dir que és una droga gourment, perquè penseu que a la zona alta no em compren qualsevol cosa”. Tot i això, hi ha camells que no són tan optimistes. La Laia de Nou Barris assegura que “amb tot el tema de l’esport i la salut s’està perdent molta clientela. Els que diuen que la seva droga és la vida i l’únic que fan és fotre’s proteïna o vitamines. Ja sabeu… Però on queda el petit comerciant com nosaltres? Per favor, al Sónar hi ha d’haver drogues! Si els cap de cartell es diuen The Chemical Brothers, com no hem de portar drogues químiques?”.

L’organització del festival i l’ajuntament faran controls a la sortida del festival perquè ningú arribi a la ciutat en un estat que pugui ser perillós per als seus conciutadans.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies