benegre.cat
Notícies

El Tribunal de la Haia ordena la detenció del creador de les Crocs per crims contra la humanitat

Nova creuada del Tribunal després d’empresonar el dissenyador de Comic Sans

El Tribunal Internacional de Justícia de La Haia està disposat a fer honor al seu nom d’una vegada per totes. Després de capturar i condemnar a presó el creador de la popular tipografia Comic Sans, ara el màxim òrgan judicial del planeta apunta al creador de les sabates Crocs, Scott Seamans.

La Haia acusa Seamans de “fer creure a la penya que dur sabates d’infermer podia ser cool”. “S’ha estat rient de nosaltres tots aquests anys”, avisa el president del Tribunal, Hisashi Owada, que ha definit el subjecte com “un ésser retorçat i sense escrúpols, capaç de fer-te gastar 40€ per un tros de plàstic amb forats”. Owada ha anunciat que La Haia demanarà la màxima pena per al pare de les Crocs, sobre qui ja pesa una ordre de captura internacional per delictes contra la salut pública i la lògica humana.

La notícia ha estat rebuda amb alleujament entre la comunitat internacional, després que molts països vetessin l’ús de Crocs en espais públics. “Hi ha vegades que els governants hem de protegir les persones d’elles mateixes”, recorden membres de l’executiu francès, un dels més durs contra aquest tipus de calçat. Cal recordar que la policia francesa té potestat per obrir foc contra qualsevol persona que dugui Crocs sense necessitat de mediar paraula.

Les Crocs també tenen una gran acollida a casa nostra, si bé la Generalitat encara no n’ha prohibit l’ús. Els ciutadans més afectats, però, respiren tranquils: “El meu fill les duu a vegades i fa molta vergonya. Als dinars familiars ho passem tots molt malament, provoca tant malestar que fins i tot fa cosa parlar-ne i la merda de sabates aquestes s’acaben convertint en un tabú. Només reclamem justícia i, si pot ser, de forma violenta”, reconeix Marisol Gimeno, mare d’un que va caure a la trampa de les Crocs.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies