benegre.cat
Notícies

Alerten que hi ha fans de la música llatina que per la resta semblen persones normals

La Generalitat activa el Pla MusiCat per evitar que el mínim de ciutadans caiguin en aquesta secta musical destructiva

La Generalitat ha activat el Pla MusiCat perquè, amb l’arribada de l’estiu s’han detectat marees de persones “que semblen normals, però que els agrada la música llatina”, segons Josep Maria Padrosa, Director General d’Emergències de la Generalitat. “Fins ara es pensava que la música llatina només agradava als llatins i a cert tipus de públic suburbial del qual no pots esperar res de bo”, afirmava Padrosa “però, hem notat que aquest mal ha arrelat profundament a tota Catalunya, afectant públic de manera transversal”. Segons informa el Pla MusiCat, la música llatina pot alterar les connexions sinàptiques provocant un funcionament deficient del cervell o, fins i tot, la destrucció de neurones. “Hi ha estudis”, afirmava Padrosa “que vinculen el martelleig de la música llatina amb danys neuronals superiors als que provoquen certes drogues químiques. És molt perillós”.

A més, el perfil de l’oient d’aquesta música pot ser molt enganyós. “En un primer moment són persones que raonen perfectament i que sembla que estan en plenes facultats. Són gent que s’agafa a conceptes com ‘has de ser més permeable, has d’obrir la ment, només es tracta de passar-ho bé i ja està… relaxat, és com patxanga’. Aquest és el primer pas”, deia Padrosa “el següent que passarà és que et trobaràs en un descampat del Baix Llobregat bevent tequila amb llimona i perreando”. Segons la Generalitat, més de 20.000 joves han caigut ja en el parany de la música llatina, i a més de la meitat se’ls dóna per perduts. “Tant hi fa si tenen estudis universitaris, màsters i postgraus…” assegurava Padrosa “tot s’anirà esborrant ràpidament”.

Per als que es vulguin desintoxicar, el procés no serà fàcil i inclourà una reeducació musical que els farà revisitar la música clàssica, el rock català i tot allò que recomani Enderrock. El Pla MusiCat enviarà fulletons d’avís a totes les cases catalanes amb informació per poder detectar a temps si el teu fill o filla pot estar caient en la música llatina.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies