benegre.cat
Notícies

Rajoy planta cara al populisme abaixant els impostos a tres mesos de les eleccions

Els ciutadans tindran un 10% de descompte a Vueling amb el codi VOTARAJOY

Mariano Rajoy ha decidit marcar una línia dura contra el populisme en el tram final de la legislatura, amb l’anunci d’una rebaixa de l’IRPF dels espanyols quan tot just manquen tres mesos per les eleccions generals. El cap de l’executiu ha defensat que “és el moment de fer política de veritat, en majúscules, de diferenciar-se del populisme que només fa polítiques per recaptar vots”.

Preguntat sobre si està tractant d’imbècils a 40 i pico milions de persones, Rajoy ha explicat que “res més lluny de la realitat. El govern espanyol només tracta d’imbècils els ciutadans amb el rescat de Bankia, la Llei de Transparència, els peatges, les rodes de premsa per televisió i tot el sistema judicial, acusar-nos de fer-ho amb els impostos és tenir molta mala fe, inclús venint de periodistes”.

El cap del govern també ha aprofitat per anunciar que “pot ser que faci més coses”, en referència a un nou paquet de mesures de polítiques socials. “Les escoles bressol i el menjador escolar serà gratuït fins que hagi tornat a guanyar les eleccions, vull dir, fins que sigui possible mantenir-ho”, ha indicat Rajoy corregint sobre la marxa.

A més, l’executiu també ha anunciat que els ciutadans que estiguin reservant ja les vacances d’estiu, poden obtenir un 10% de descompte aplicant el codi VOTARAJOY en els bitllets de Vueling. “Però populisme res, eh”, recorda.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies