benegre.cat
Notícies

Artur Mas estudia sotmetre's a una operació facial per participar a la llista unitària com un ciutadà més

Benegre.cat avança en exclussiva el rostre escollit pel president per tenir una nova identitat

El president de la Generalitat, Artur Mas, està decidit a participar a la llista unitària per les eleccions del 27S tant sí com no. De moment, encara tensa la corda per ser-hi com a Artur Mas, però fonts de CDC han avisat que “si segueix el veto de la resta de forces, és probable que el president s’operi la cara, canviï d’identitat i es coli a la llista civil”. Segons sembla, el president és un gran fan de les pel·lícules de El Sant, i això li hauria donat l’impuls definitiu per llençar-se a una cirurgia facial completa, que li garanteixi convertir-se en algú altre. “Ho he parlat amb la meva dona, l’Helena”, explicava el president en cercles íntims “i a ella li sembla bé. Hem triat una cara afable i una mica menys sexi que l’actual, perquè creiem que no volen que sigui la cara que lideri la llista perquè em tenen enveja”.

En aquest sentit, Benegre.cat pot assegurar, en exclussiva, que la cara del nou Artur Mas serà la que encapçala aquesta noticia i que, amb ella, es farà militant de l’ANC i es proposarà per anar a la llista. “No podrem dir que no, és veritat. Moltes de les idees que té són bones, i ha demostrat una gran capacitat de lideratge… i amb aquesta cara ja no serà l’Artur Mas que tant incomoda a alguns”, assegura Jordi Sànchez de l’ANC, content que s’hagi trobat un encaix que satisfaci a tothom.

En qualsevol cas, els ciurgians asseguren que, “durant els primers 6 mesos, el president es pot desdir del seu nou rostre. Ve amb una cicatriu sota la madíbula dreta que no es deixa assecar del tot, perquè fa d’abrefácil. Estires d’allà i salta tot. Després ja li reconstruiríem ben bé la cara perquè fos l’Artur Mas de sempre”, explicava Miquel del Olmo cirurgià estètic de la Clínica Quirón “no patiu que després quedarà bé. El tunning ha avançat molt des de la Sánchez Camacho”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies