benegre.cat
Notícies

Preparen una versió d'Angry Birds amb la cara de Dolors Camats parlant de Romeva

"Els Verds deuen estar molt emprenyats veient que algú d'ICV guanyarà les eleccions i no va em ells. A més, queden retratats triant Espanya en lloc de Catalunya...", diu el creador

La mala llet indissimulada de Dolors Camats en saber que Raül Romeva liderarà la llista unitària per la independència, va camí de convertir-se en un fenòmen viral. Uns estudiants d’institut de Terrassa preparen una versió del famós joc Angry Birds amb la cara de Camats. “Trobem que se’ls nota molt la ràbia escumejant per veure algú d’ICV liderant el procés”, deia en Pol de 16 anys ” i ens feia molt riure, la veritat. Així és que volem llançar Angry Verds perquè deuen estar molt emprenyats veient que un tio d’ICV guanyarà per primer cop unes eleccions… i no anirà amb ells”.

Els joves ja s’han posat en contacte amb l’empresa creadora d’Angry Birds per demanar permís per llançar aquesta franquícia. “Hem preparat un projecte amb uns quants muntatges del que volem fer i esperem que ens ho aprovin aviat”, assegurava en Pol.

Les declaracions de Camats han estat molt comentades perquè es calcula que prop de la meitat dels militants d’ICV són proindependentistes i el lideratge de Romeva podria ser més atractiu que el Pablo Iglesias. “Aquesta ximpleria que diu la Camats que el Romeva és a la llista de, amb i per a Mas… és un argument tan cutre que també podríem dir que la llista d’ICV és una llista de, amb i per a Pablo Iglesias, no?”, deia un militat d’ICV, “per tant, la tria seria entre Catalunya i Espanya, i els d’Iniciativa han triat. Ara els cou veure que a la llista unitària també hi haurà molta gent d’esquerres i fora hi haurà la llista de la CUP. Queden retratats aquests pihippis espanyolistes, no?”.

S’espera que Angry Verds estigui disponbile per iOs i Android abans que acabi el mes. A més, de Camats hi haurà els clàssics ocells i porquets, “però duran casc perquè com que són ecologistes no volen que cap animaló es faci mal”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies