benegre.cat
Notícies

Marit agosarat arrisca el matrimoni per no voler-se acabar el plat de la seva dona

“No és per mala educació ni per fer un lleig, però és que no tinc més gana, de veritat, estic tip”

Moments de màxima tensió els que s’han viscut avui en una llar qualsevol de Catalunya, quan un marit ha declinant amablement acabar-se el menjar del plat de la seva dona, que li havia ofert al·legant que “ja estic plena”. La negativa ha provocat un terrabastall de conseqüències encara inimaginables.

“Què vols dir que no et vols acabar el meu plat?”, s’ha qüestionat l’afectada, visiblement desconcertada i reflexionant si “m’estàs dient que sóc una anorèxica perquè no menjo o una gorda perquè m’omplo massa el plat”. Anant encara més enllà, la víctima indagava “si no serà que et et fa fàstic que hagi provat el menjar” i acusava que “ahir a la nit no erats tan escrupulós amb el tema dels fluïds”.

El marit, però ha insistit que “no és per mala educació ni per fer un lleig, però és que no tinc més gana, de veritat, estic tip”. Les explicacions no han convençut a la seva senyora, que insistia que “tota la vida babejant i mirant amb ullets les últimes cullerades que faigs als plats, per si te’n deixo una mica, i avui no tens gana? Va home va”.

Les autoritats recorden als homes que poden dir que no

A tot això, el Departament de Benestar Social i Família de la Generalitat ha emès avui un comunicat recordant als marits i nòvios que no és imprescindible que s’acabin sempre el menjar que la seva parella no és capaç d’acabar-se del plat, i que poden rebutjar-ho si estan plens.

“Hi ha milers d’homes que pateixen en silenci haver d’escurar el plat de les seves dones quan ja no tenen gana”, expliquen fonts del departament, “però els sap greu per la fam que hi ha al món i cedeixen al xantatge”.

“La situació és dramàtica perquè es repeteix pràcticament a cada àpat. Hem d’aprendre a calcular millor quanta gana tenim i omplir el plat conseqüentment perquè no quedi res. És un home, no una aspiradora, que la seva capacitat mental no ens confongui”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies