benegre.cat
Notícies

Els Mossos desmantellen una cadena de pizzeries per insistir en posar pinya a la pizza

Interior avisa que el proper plat en caure seran les mandonguilles amb sèpia

Els Mossos d’Esquadra han intervingut aquesta setmana una de les principals cadenes de pizzeries del país, després de la seva reiterada insistència en incloure la pinya com un dels ingredients de les seves creacions.

L’operació s’ha posat en marxa després que l’empresa hagi ignorat repetidament els avisos d’Interior sobre aquest estrambòtic recurs gastronònim: “Aquest govern ha deixat clar que no tolerarà mai que es posi pinya a la pizza. Per aquí no passarem. Una mica d’humanitat, siusplau”, insisteixen fonts del Departament.

Per la seva banda, la direcció de la cadena de pizzeries ha reclamat una mica de coherència a Interior: “Ens deixen operar quan servim una combinació de pizza i amanida, però en canvi ens tanquen la paradeta per la pinya. A nosaltres també ens sembla una idea repugnant, però és que el consumidor té mal gust, no hi podem fer més”.

Pel que ha trascendit als mitjans, la croada d’Interior contra el mal gust culinari podria anar més enllà de la pizza i arribar a esferes més tradicionals. “A ningú se li escapa que la següent combinació a suprimir són les mandonguilles amb sèpia”, reconeixen fonts del departament, tot argumentant que “hi ha combinació més diabòlica? Algú ens pot explicar quan s’han conegut un porc i una sèpia en el món natural? Hem de deixar de jugar a ser Déus”, conclouen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies