benegre.cat
Notícies

El ximpanzé que dirigeix l’estratègia política del PP designa García-Albiol per recuperar terreny a Catalunya

Per compensar l'actitud rupturista i poc integradora del sobiranisme

El mico salvatge que defineix l’estratègia política del Partit Popular ha decidit avui que l’exalcalde de Badalona, Xavier García-Albiol, sigui el candidat del partit a les properes eleccions del 27-S.

Des de la sala de comandaments on activa palanques i botons de forma aleatòria per dirigir el país, el simi ha explicat que “davant la visió rupturista dels sobiranistes, el PP vol plantejar una opció integradora i respectuosa amb totes les sensibilitats i minories”.

En aquest sentit, el ximpanzé assegura que García-Albiol és qui més dóna el perfil: “Integra xenofòbia i odi visceral com ningú i la seva altura i color de pell el fan una minoria a casa seva. És l’home que busquem”.

La plana major del Partit Popular ha acceptat de bon grat la recomanació del mico que els lidera, també responsable del nou logotip de la formació. Veus populars asseguren que “va ser un encert” contractar un ximpanzé per dirigir l’estratègia del partit i afirmen que “la majoria de militants ja ha après a comptar amb totes dues mans”:

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies