benegre.cat
Esports

El govern espanyol també sanciona els concursos de gossos d’atura perquè hi ha éssers violents xiulant i renegant

L’executiu considera que els crits dels participants atempten contra els símbols espanyols perquè impedeixen fer la ‘siesta’ als madrilenys que estiuegen al "Valle de Arán"

Nova multa exemplar del govern espanyol a l’esport català. Després de sancionar el Barça i diverses entitats sobiranistes per la xiulada a l’himne espanyol durant la final de la Copa del Rey de futbol, ara li ha tocat el rebre als concursos de gossos d’atura. Concretament, la Comisión Antiviolencia del Consejo Superior de Deportes considera que en aquesta competició “també hi ha éssers violents que es passen tota l’estona xiulant i renegant. És més: alguns d’ells, fins i tot, es posen brins d’herba a la boca i després els escupen al terra amb menyspreu. Qui pot assegurar que això no és polititzar l’esport? Qui pot afirmar que això no és una amenaça encoberta cap a tots els catalans que rebutgen la independència?”.

El veredicte de la Comisión Antiviolencia també subratlla que els crits dels participants als concursos de gossos d’atura són “una persecució dels símbols espanyols, ja que atempten contra la siesta de tots els madrilenys que estiuegen al Valle de Arán”. A més, segons l’informe, aquest terrabastall és molest i, sobretot, molt confús, ja que mai no pots saber amb precisió si qui borda és el gos o aquell altre animal de dues potes que porta faixa i barretina”.

El govern espanyol dels també s’ha sumat a les crítiques de la Comisión Antiviolencia. L’executiu del PP ha lamentat que “Catalunya mantingui tradicions en què hi ha maltractament animal. O és que potser no és cruel i vexatori intentar recloure un ramat d’ovelles contra la seva voluntat? Què passa? Que aquests pobres animalons no tenen dret a decidir? Que no tenen llibertat d’expressió per manifestar de manera lliure i democràtica que volen emprendre el seu propi camí? Per què els catalans s’entesten a negar a aquestes ovelles la seva condició d’éssers lliures?”, es pregunta el mateix Mariano Rajoy. El president espanyol ha explicat que podria estar hores i hores denunciant la violència contra els animals, però que avui no li anava bé perquè l’havien convidat a una corrida de toros.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies