benegre.cat
Notícies

El nom de Catalunya Sí Que Es Pot inclourà (Però Només Si Espanya Ens Dóna Permís, Eh) per deixar-ho clar a tothom

S’adrecen especialment a tots aquells catalans que practiquen el sadomasoquisme “perquè ja estan acostumats a la submissió i al dolor”

Canvi d’última hora. La confluència de partits d’esquerres –que agrupa Podemos, ICV i EUiA– ha anunciat que modifica la seva marca electoral de cara a les eleccions del 27-S. En lloc de dir-se Catalunya Sí Que Es Pot, tal com estava previst, es dirà Catalunya Sí Que Es Pot (Però Només Si Espanya Ens Dóna Permís, Eh). Els responsables de la candidatura creuen que “la nova nomenclatura s’ajusta més a la realitat i a la voluntat política de la seva militància”.

En una reunió d’urgència, els tres partits que integren la coalició han argumentat que no volen donar falses esperances a la ciutadania. “Sí, ja sabem que l’última sensació que genera ara mateix el federalisme és esperança. Però sempre hi ha algun imbècil que es fa il·lusions. A tots ells els hi volem deixar clar: Catalunya té dret a fer qualsevol cosa. Qualsevol cosa que li deixi fer Espanya, evidentment. Que una cosa és asseure’ns en assemblea en una plaça pública. I una altra de ben diferent és fer coses sense el vistiplau de l’amo. Que som revolucionaris, sí. Però dins d’un ordre constitucional”.

Els dirigents de Podemos, ICV i EUiA també han anunciat que s’adrecen especialment a tots aquells catalans que practiquen el sadomasoquisme. “Són el nostre perfil bàsic de votant, perquè ja estan acostumats a la submissió i al dolor. I, si guanyem les eleccions, això serà el que hi haurà entre Catalunya i Espanya”. La confluència d’esquerres també ha atacat el “circ mediàtic” de la llista independentista Junts Pel Sí i, en contrapartida, han defensat un model més arrelat a la terra. “I hi ha alguna cosa més arrelada a la terra que un tubercle? Doncs això som nosaltres. Uns patates”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies