benegre.cat
Esports

El Barça no recorre la sanció de la UEFA sobre les estelades perquè “alguna cosa hauran fet aquests independentistes dels pebrots”

La junta directiva sosté que “el bon barcelonista és victimista i que el bon català és mesell”

Ja hi ha decisió. La junta directiva del Barça ha anunciat que no recorrerà la sanció de la UEFA sobre les estelades que van lluir bona part dels seus aficionats a la final de la Champions de Berlín. Josep Maria Bartomeu i la resta de directius consideren que, si l’organisme que regula el futbol europeu “ha posat multa tan grossa, alguna cosa hauran fet aquests independentistes dels pebrots. Això d’anar amb banderetes pels puestus fa cutre. Que serveixi de lliçó per a tots els catalufus que acompanyen l’equip”, han assenyalat en un comunicat.

Tot i que el mateix Bartomeu va assegurar abans de les eleccions que el club recorreria aquesta sanció si ell sortia escollit com a president, la junta directiva ha decidit fer-se enrere perquè “aquesta dèria d’anar per la vida reivindicant coses és com cansat. El bon català, de tota la vida, ha sigut un mesell. I el barcelonista de mena és victimista. Així que millor que no ens busquem més problemes amb tot aquest sidral de les banderetes i els xiulets, que encara en sortirem escaldats. L’últim que voldríem és que aquest clima de violència generat per la nostra pròpia afició es traduís en insults cap a nosaltres quan anem per Espanya a fer el dinar de directives o l’aperitiu a la llotja rival”.

La directiva de Bartomeu, això sí, ha volgut deixar clar que el Barça no fa política. “Acatar una sanció de la UEFA que afirma que les estelades generen violència no és fer política. En tot cas, és fer el préssec. I tots sabem que la fruita és molt saludable, no? Doncs ja està. Tema sanjat”, han insistit. La junta ha conclòs el seu comunicat afirmant que, a diferència de Joan Laporta, ells mai no mostraran en públic les seves preferències ideològiques. “Només volem dir dues coses: Unió Democràtica i vassallatge a Espanya. A partir d’aquí, que cadascú ho interpreti com vulgui. I sansacabó. Que viva el Club de Fútbol Barcelona, carai!”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies