benegre.cat
Notícies

El Govern de Rajoy empadrona a Catalunya 1 milió d'espanyols perquè el 27S "guanyin Espanya i la Constitució"

Els patriotes espanyols fan cua esperant que le Govern Central els desembarqui a Catalunya

Moviment sorpresa del Govern de Rajoy que, per una vegada, ha reaccionat a alguna cosa amb velocitat i enginy. “Vull anunciar”, deia Rajoy en roda de premsa “que, des d’avui, 1 milió de ciutadans espanyols estan empadronats a Catalunya i, per tant, tenen dret a vot. Així és que, senyors Mas i Junqueras: el seu somni independentista s’ha acabat”. Amb aquest milió de vots contra la independència, Rajoy dóna per fet que el Sí no podrà guanyar les elecions.

Els espanyols que Moncloa ha empadronat a Catalunya procedeixen principalment d’Extremadura, Múrcia i Andalusia, les comunitats que més tenen a perdre amb la independència de Catalunya. “Aquests patriotes”, explicava Rajoy “saben que el més important és mantenir la indivisibilitat de la pàtria i, per això, han acceptat canviar la seva residència a canvi, solament, d’una vivenda gratuïta i un cotxe”. La mesura ja ha estat criticada pel president Mas que troba “d’un baix to digne només d’Espanya” que el govern central hagi sobornat ciutadans amb l’únic objectiu de guanyar les eleccions per a l’unionisme. “Ara, aquesta maniobra també inclou implícitament el reconeixement que el 27S és un plebiscit, sinó no estarien tant nerviosos”, afirmava el president.

Segons el líder d’ERC, Oriol Junqueras, “la mesura recorda el assentaments de colons jueus o l’Edat Mitjana, quan es feien Croades per convertir els infidels. Doncs bé, els infidels som els catalans i el sagrament que estem qüestionant és el de la submissió”.

Moncloa habilita per al trasllat d’aquest milió de ciutadans “molts trens AVE d’aquells que sempre van buits”, tot i que han avisat que molts dels ciutadans prefereixen arribar muntant el seu propi burro. “És una qüestió de costums”, deia Soraya Sáenz de Santamaría “i ara serà problema d’Ada Colau decidir si a Barcelona els burros han de pagar zona blava”. El Govern central ha decidit instal·lar aquests ciutadans espanyols a poblacions del Baix Llobregat i a Badia del Vallès “perquè el contrast amb la seva vida anterior sigui el mínim possible”. Les eleccions del 27S ja estan en joc.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies