benegre.cat
Notícies

Ada Colau defensa els urinaris públics descoberts perquè "augmenten les probabilitats de veure-li el trasto a Lenny Kravitz"

L'Ajuntament assegura que "la transparència també ha d'arribar als urinaris. Així de transparents som!"

“Estem a favor de la transperència, i no posar portes als urinaris és coherent amb aquesta idea. Transparència total, i si s’han de veure algun cogombre de carn, endavant”, així responia Ada Colau aquest matí a la polèmica dels urinaris. L’Ajuntament n’ha col·locat a les zones on l’activitat miccionadora de carrer és tirant a alta però els veïns s’han queixat que els urinaris no deixen res a la imaginació.

“Heu vist Lenny Kravitz? Ell toca la guitarra, però està clar que és més de trombó. Doncs bé: els urinaris que estem instal·lant augmenten molt les probabilitats que li poguem veure el trasto aquí en directe, a Barcelona, a Lenny Kravitz”, afirmava somrient l’alcadessa. En ésser qüestionada per aquesta hipòtesi, Colau ha assegurat que “si en Lenny ve de turisme a Barcelona, com tantíssima gent fa i, com tantíssima gent fa li agafa una pressió bufetívola perquè ha begut massa mojitos… què passarà? Doncs si no hi ha urinaris buscarà un bar o un racó íntim. Però havent-hi els urinaris free access que hem instal·lat, el germà calb d’en Lenny treurà el cap en aquesta bonica ciutat, que en aquell moment s’il·luminarà per poder admirar el canaló de tòfona de l’estrella del rock. Està tot pensat”.

D’aquesta manera, el consistori es referma en la seva política d’instal·lar urinaris públics sense portes. “Barcelona podria ser la capital dels genitals de famosos al vent”, refermava Colau. Encara sobre els urinaris, Colau ha abordat una altra polèmica: és difícil d’utilitzar per les dones. En aquest sentit, l’Ajuntament ha anunciat que estan pensant “com millorar el disseny, perquè fins ara totes les postures que hem provat han acabat amb unes sabates indefectiblement mullades. Treballem per la igualtat, i aconseguirem wc perquè les dones també puguin pixar dretes al carrer”, explicava Colau.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies