benegre.cat
Notícies

La Generalitat diu que els espots del 27-S i el 9-N tenen unes sintonies tant semblants perquè les va composar Jarabe de Palo

Francesc Homs assegura que “tota aquesta música de guitarreta em sona igual” sense saber que a la indústria discogràfica i a la resta de mortals els hi passa exactament el mateix

No han passat ni 48 hores des de la seva primera emissió i ja hi ha una polèmica al voltant de l’anunci institucional sobre les eleccions del 27-S. Els partits contraris a la independència han acusat el govern català d’utilitzar una sintonia molt similar a la que va fer servir per anunciar la convocatòria del procés participatiu del 9-N. Tot i les queixes, la Generalitat ha argumentat que “la música dels dos anuncis és tant semblant perquè totes dues melodies les va composar Jarabe de Palo. Bé… encara no sabem si són dues cançons diferents que s’assemblen molt o una mateixa cançó interpretada amb tonalitats diferents. Si fa o no fa, el mateix dubte que té tothom amb Jarabe de Palo, no? No sé… Què us hem d’explicar que no sapigueu ja?”, ha insistit Francesc Homs mentre arronsava les seves prominents espatlles.

El govern català ha justificat la contractació de Jarabe de Palo per a musicar l’esport informatiu del 27-S perquè “ningú no ens va dir que la sintonia havia de ser inèdita”, com deixant entreveure alguna cosa així com certa escassetat creativa i tal. Tot i així, ha volgut deixar clar que la banda de Pau Donés sempre serà recordada pels grans èxits que va aconseguir. “Ara tampoc em feu especificar gaire. És que, a mi, tota aquesta música de guitarreta em sona igual”, ha afegit Francesc Homs, sense ser conscient que, en el cas de Jarabe de Palo, la indústria discogràfica i la resta de mortals pensen exactament el mateix que ell.

Visiblement irritat per tot aquest enrenou, el líder de Jarabe de Palo, Pau Donés, ha exigit que deixin de martiritzar-lo amb “tota aquesta merda de les cançons repetides. Jo no he donat mai cap motiu a ningú perquè la gent es pensi que em repeteixo, que em repeteixo, que em repeteixo, que em repeteixo, que em repeteixo, que em repeteixo, que em repeteixo i que em repeteixo”, ha dit amb la màxima brevetat que ha pogut. Quan li han preguntat si, malgrat això, existia la mínima possibilitat que les seves cançons fossin només una mica repetitives, Donés ha respost un simple i concís “depende.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies