benegre.cat
Notícies

Expulsat del Circuit Festival un gai "que va tenir el mal gust de tenir mitxelins"

Una ONG estudia assortir de samarretes "aquests pobres homes que es veu que no tenen res amb què tapar-se"

El Circuit Festival porta uns dies omplint Barcelona de diners de turistes gais. “Hem vingut a Barcelona a passar-ho de conya i lluir els nostres torsos apol·linis”, deia l’Adonis un gai de Utah que ha llogat una habitació amb l’aplicació Gaybnb. Avui, però, s’ha produït un fet polèmic: un noi una mica grassonet ha estat expulsat del Circuit Festival “per no tenir un cos esculpit en marbre i ensenyar la seva carn fofa que ultratja tot el moviment homosexual”.

El noi, originari de Cornudella de Montsant ha vist com li retiraven els tickets i li impedien assistir a cap event del Circuit Festival. Segons l’organització, “els gais portem molts anys lluitant pels nostres drets. Ara que ho hem aconseguit volem ser l’enveja de la resta de la població. Som els que tenim més diners per gastar perquè no tenim càrregues, som els que sempre estem de festa i som els que ens cuidem més perquè no ens hem de dedicar a la familia sinó que ens podem tancar a un gimnàs hores i hores per augmentar el nostre índex de follabilitat. Qualsevol que no respecti aquests tres pilar del Gay Style of Life se’n pot anar al més profund dels armaris de l’Ikea més cutre d’una ciutat suburbial”, assegurava Gay Lord, director del Circuit Festival.

La mesura no ha exempta de polèmica, perquè hi ha molts gais que no estan catxes, són els coneguts óssos. L’Ós Major, el líder escollit pel Col·lectiu Ós assegura que “condemnem la decisió tot i que entenem que s’ha sancionat no que fos grassonet, sinó que anés lluint el tors com fan els gais que van per la vida a l’estil Cristiano Ronaldo. Si s’hagues integrat al nostre grup no hagués tingut cap problema, li donem una armilla negra i una gorra de policia i ja és un dels nostres”. En aquest sentit, i donat que la majoria de gais ultracatxes van per Barcelona seminus escandalitzant les ancianes i ultratjant als autòctonts que no tenen tauleta, una ONG s’ha proposat recollir samarretes de segona mà per “aquests pobres homes que es veu que no tenen roba”. S’espera que en tres dies es puguin cobrir almenys la meitat d’aquests cossos turgents que atreuen mirades per allà on passen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies