benegre.cat
Notícies

Un pare trenca el cor de la seva filla adolescent explicant-li que "l'amor d'estiu no és per sempre"

"Creu-me filla, sóc un home i sé què està pensant aquest surfer que has conegut i que et sembla tan bon noi", deia el pare

Cada estiu milers de noies catalanes cauen bojament enamorades de nois que fingeixen estar bojament enamorats per veure si poden arrambar l’api, i l’estiu de 2015 no està sent una excepció. “Calculem que ja hi ha hagut més de 2.500 falsos enamoraments, i diem falsos enamoraments perquè tots sabem que quan acaben les vacances també acaba la relació”, assegurava Imma Cèrcol, Directora General d’Enamoraments de la Generalitat de Catalunya. Segons un estudi, aquestes decepcions amoroses frenen l’impuls de l’arrencada de curs i redueixen la productivitat un 30%.

En aquest sentit, Cèrcol ha destacat el coratge d’un pare del barri d’Hostafrancs de Barcelona que ha pres una mesura inaudita: explicar tota la veritat a la seva filla de 15 anys. Segons sembla, la noia s’havia promès amor etern amb un noi francès que passa les vacances a Barcelona i que “li havia jurat que ho deixaria tot per quedar-se aquí amb ella”. Ha estat el pare qui ha volgut advertir a la seva filla que la seva candidesa i les seves esperances es veurien frustrades. “Mira filla”, va començar el pare “tu has sentit mai que a l’estiu tota cuca viu? Doncs al setembre, la cuca torna al niu i tot s’ha acabat. I quan dic niu, vull dir bragueta, oi que m’entens?”. La noia, segons s’informa, ha reaccionat molt malament assegurant al seu pare “que no comprenia res, que l’Edouard era diferent i que es quedaria amb ella perquè s’estimaven de debò, i quan trobes l’amor de debò ho saps”. La mare de la criatura repetia per si mateixa un “pobreta, pobreta” i l’animava dient-li “escolta el teu pare, encara que sigui per una vegada”.

El pare, després de la primera estocada a la seva tendra filla, ha rematat dient “sóc un home. Sé què pensen els homes. Veig com et miren els homes. Segur que aquest noi és molt maco, però creu-me: l’estiu és molt sec i tothom busca zones humides. Només és això, no t’hi facis il·lusions, si ho tens clar, ja està bé”. Tot i que la noia ha plorat més de 12 hores, la Generalitat posa aquest cas com a exemple de bona praxis parental per evitar que al setembre hi hagi una allau de cors trencats.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies