benegre.cat
Notícies

Julio Iglesias tenia 8 perfils a Ashley Madison, tots actius

El cantant assegura que és "un home que es dóna als altres. Millor dit, a les altres"

Julio Iglesias és un dels primers famosos perjudicats per la filtració de dades de la web Ashley Madison, que posava en contacte casats i casades amb ganes de tenir una aventura. “Hem pogut constatar”, explicava un analista de dades extremadament tafaner, “que en Julio Iglesias tenia 8 perfils, cadascun amb característiques diferents per atreure  tipus diferents de dona”. Segons aquest descobriment, Julio mantenia actius els seus 8 perfils i concertava cites sexuals per a les situacions més estrambòtiques “trobada sexual al lavabo de la clínica dental, perquè no sigui tan llarga l’espera; trobada sexual durant l’hora en què la seva dona va a classe de pilates; trobada sexual en la pausa publicitària del programa La Voz… realment és espectacular”.

L’artista ha fet un comunicat oficial informant que “si vaig crear aquests 8 perfils, va ser per poder donar Julio al major número de dones possibles. Totes mereixen una mica de mi, i no volia que cap tipologia quedés fora. Podem dir que sóc un home que es dóna als altres. A les altres, millor dit”. Qüestionat sobre perquè es va aturar amb 8 perfils i no amb 12, 19 o 52, Julio ha explicat que “8 no és només un número, representa l’infinit. I això és el que volia representar, el meu amor per les dones és infinit i estic disposat a compartir-lo”.

En aquest sentit, Ashley Madison ha assegurat que pensa denunciar a Julio Iglesias per l’ús que ha fet del seu servei per autopromocionar-se. “Altres usuaris ens estan reclamant xifres milionàries per la filtració de dades, en aquest cas, la filtració ha generat una publicitat gratuïta espectacular al senyor Iglesias, així és que esperem que ens compensi econòmicament”. Iglesias, però, ha respost dient que “jo no volia fer publicitat, no sabia que es filtraria. Només volia fer l’amor contínuament, què hi ha de mal en això? El problema real és que la senyoreta Ashley Madison deu estar enfadada perquè no he quedat amb ella. Però això es pot arreglar”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies