benegre.cat
Notícies

Un estudi confirma que cap dels teus amics de Facebook mira els putus vídeos dels teus fills fent dansa al cole

"Com més Likes tens al vídeo, menys se'l hauran mirat" afirmen els experts

Les dades són ben clares. A cap dels teus centenars d’amics de Facebook no li importa absolutament gens els festivals de dansa o ball que protagonitza el teu fill a l’escola, aquells que t’encarregues d’enregistrar en vídeo per compartir-ho metòdicament a la xarxa. És la conclusió d’un estudi encarregat pel propi Facebook, on es conclou que “com més Likes t’hi fan, menys se l’han mirat”.

És el que molts experts coneixen com el Principi de l’Amistat Culpable. “Als teus amics els la pela el teu fill i molt més com balla, però com que els sap greu que tu no miris els vídeos dels seus fills, et fan un M’agrada i et deixen un k monooooo. Però, en realitat, amb prou feines saben distingit quin és el teu nano de tots els que hi ha a l’escenari”.

Diversos especialistes que han participat en l’estudi recorden que la situació és molt més trista del que sembla, sobretot perquè els pares es perden la dansa dels seus fills per enregistrar-la en vídeo. “Què ens va donar Déu, ulls o una càmara? Doncs ja està”, insisteix un científic esverat, que recorda que “cinquanta pares gravant el mateix pla amb el telèfon. S’ha de ser burro. Que ho gravi un i que faci córrer el vídeo, coi”.

Tot i que Facebook ha animat als pares joves a seguir compartint “les merdes que fan les seves criatures, aviam si per insistència algú s’ho mira”, els experts han volgut cridar a la calma. “Quan aquests nens i nenes creixin i vegin totes les fotos i vídeos que els seus pares van publicar d’ells -des de fent pipí en un arbre fins a vestits de maduixa per carnestoltes- la venjança serà terrible”, avisen.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies