benegre.cat
Notícies

Un sondeig del CIS dóna 57 diputats a la Guàrdia Civil a les eleccions generals del novembre

La intervenció de les seus de CDC i Catdem impulsen la Benemèrita en intenció de vot

Soroll de sabres al Congrés dels Diputats, amb el vist-i-plau de la democràcia. Les recents intervencions de la Guàrdia Civil a les seus de la Fundació Catdem i CDC ja s’han guanyat el seu rèdit pre-electoral, tal vegada un sondeig del CIS situa la Benemérita amb un 18% d’intenció de vot de cara a les elecciones generals espanyoles del proper novembre.

Segons aquestes dades, la Guàrdia Civil podria aconseguir fins a 57 diputats, desplaçant a Ciutadans en la quarta posició de l’hemicicle. A falta de confirmació oficial, tot apunta que el carismàtic tinent coronel Antonio Tejero podria encapçalar la llista de la Benemérita per Madrid, com a candidat. “Tejero té experiència al Congrés, el seu llegat és ben visible”, asseguren fonts del partit.

La irrupció de la Guàrdia Civil a l’hemicicle decantaria la balança cap a les forces conservadores, ja que segons els analistes “el seu programa és pràcticament calcat al del Partit Popular”. Tot i això, la Guàrdia Civil no renuncia a res i ja ha anunciat una agenda d’accions en clau preelectoral, com ara “registrar la seu de l’ANC, Òmnium o qualsevol entitat sobiranista. Ho anunciem amb antel·lació perquè cap mitjà de comunicació es perdi la foto”.

Segons els experts polítics, les properes intervencions dels del tricorni podrien millorar encara més les seves expectatives electorals, una visió que desperta alegries al cuartel: “No negarem que som més de governar en solitari, ja ens ha funcionat abans”, asseguren.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies