benegre.cat
Entrevistes

Felipe González: "no hauria escrit la carta als catalans si arribo a saber que TOTS em contestarien. Que pesats, aquests nazis!"

Més de 3 milions de cartes s'amunteguen al despatx de González, s'espera que n'acabin sent moltes més

Sorprès per la repercussió de la seva carta?

A veure, sí i no. És normal que tot el país s’aturi quan un supercrack com jo diu alguna cosa. Ja que m’he pres la molèstia d’il·luminar el camí de la concòrdia i la democràcia… el mínim que podien era fer-me cas. Però això ha estat massa.

Ha rebut moltes respostes?
Per ara he rebut 3.789.832 cartes de resposta. Tots els directors de diari, tot aquell que tingui passat socialista, un munt de gent de moviments socials… en definitiva: m’estan responent TOTS els catalans. Si ho arribo a saber no escric la carta, què pesats aquests nazis!

Per què creu que té tantes respostes? Pot ser que hagi ofès una mica?

Ofendre’t perquè un ésser intel·lectualment superior com jo et digui què has de fer, com has de pensar i com t’has de sentir, és pueril.

No és una mica pressumptuós això que diu?

És la pura veritat. Sóc el tio més guai de la història recent d’Espanya, unificador de la pàtria, líder de la transició i modernització del país, pare de la Unió Europea i puteta dels Consells d’Administració de les empreses més riques del país. Fuck yeah. Ha de durar molt això? Tinc el iot aparcat en doble fila.

D’on ve aquesta mania d’anomenar nazis als catalans?

De la falta de nivell de l’espanyol mitjà. Hem de dir coses que entengui. Si fessim una crítica una mica més elaborada, a Múrcia i Extremadura no ens seguirien. Però si diem Catalanes=Nazis, tothom ens segueix.

Que pensa fer amb totes les cartes que li han enviat els catalans? Les respondrà?

No.

No és de mala educació això?

Seria de mala educació desaprofitar el temps. Tinc una pensió milionària, i tot el temps que passi sense viure en una farra constant és insultar els que m’estan pagant. A més, per què hauria de respondre? Jo ja he dit tot el que s’havia de dir del tema. Les respostes no importen a ningú.

Vostè s’agrada una mica, oi?

Quan me la pelo penso en mi, això és així.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies