benegre.cat
Notícies

El president de Freixenet inicia un boicot contra els seus propis productes perquè “són catalans”

S’ha presentat una carta de dimissió a si mateix perquè es nega a presidir “una companyia que té com a president algú que es dedica a fer malbé el seu propi cava”

Moments de tensió els que s´han viscut aquest matí a les caves Freixenet. El president de l’empresa, Josep Lluís Bonet, ha assegurat que no pensa consumir mai més els seus propis productes perquè “són catalans”. Visiblement exaltat, Bonet s’ha dirigit a crits als seus treballadors per ordenar-los que “destrueixin totes les ampolles de cava guardades als cellers de Freixenet perquè es tracta de verí contaminat per l’atmosfera independentista que assola Catalunya”.

Els nervis s’han incrementat a mesura que els empleats intentaven recordar a Bonet que ell és el president de Freixenet i que sempre s’ha mostrat contrari al procés sobiranista. “Que no, que no! Que a mi no me la foteu! Llenceu a les escombraries tota aquesta merda i porteu-me un bon lambrusco del Lidl, que tanta cridòria m’ha fet venir set”, ha insistit un Bonet que també ha començat a autolesionar-se a base de pessigades després de comprovar al seu DNI que, efectivament, ell també és català.

Després de tranquil·litzar-se a base de xarrups de lambrusco, però encara dolgut per tot aquest afer, Josep Lluís Bonet ha redactat una carta de renúncia com a president de Freixenet perquè es nega a presidir “una companyia que té com a president algú que es dedica a fer malbé el seu propi cava. Estem bojos o què?”, s’ha escrit a si mateix un Bonet totalment alienat.

El fins ara president de Freixenet també ha aprofitat l’avinentesa per confessar que li hagués agradat que al tradicional anunci de Nadal dels seus caves hi aparegués Felipe González fent de bombolleta. “Així podria adreçar-se a tots els ciutadans de Catalunya sense haver de publicar cartetes a El País. Posats a fer el ridícul, millor fer-lo disfressat, no?”.

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies