benegre.cat
Editorial

Estimats lectors, hem tret un llibre

"La Constitució" segons Benegre.cat, editat per La butxaca, amb il·lustracions d'Àlex Roca

Així és, ja teniu a les llibreries el nostre primer fill imprès. “La Constitució segons Benegre.cat”, editat per La butxaca i amb il·lustracions originals d’Àlex Roca. Poca broma, és un llibre reversible, amb una proposta de Constitució catalana per una banda i d’espanyola per l’altra. Oportunistes? Potser sí. Però en aquest moment crucial, volíem dir la nostra sobre com podem seguir uns i altres d’ara en endavant.

En realitat, la idea de fer una Constitució a la nostra manera ja ve de lluny i ens fa molta il·lusió que finalment ompli els prestatges de les llibreries. Més ens en farà si es queden buits. Espero que us haguem donat prou motius aquests tres anys i pico de Benegre.cat perquè us vingui de gust llegir aquesta malifeta que hem escrit.

No esteu convençuts? D’acord. I si us dic que la presentació serà el proper Onze de Setembre a la Plaça de la Catedral, en plena Setmana del Llibre en Català? No és suficient? Ahà. Doncs hi tindrem de convidat al jutge Santiago Vidal, el de veritat, que intervindrà i acompanyarà les quatre persones que fem Benegre.cat i que ens sentim profundament agraïts pel seu gest. Tooooma.

Què fas encara aquí? Surt a parlar amb el teu llibreter de confiança, o clica aquest enllaç i compra el llibre, per l’amor de Déu!
Amics, escriure un llibre no és fàcil. No farem la paràbola de l’embaràs i parir, però diguem-ne que a la comadrona li hauria agafat un ictus. Al final l’hem fet. Ha costat, però és un gran pas perquè Benegre.cat sigui el que sempre hem volgut, una mina de fer diners per pagar-nos cotxes esportius, joies, viatges de luxe i animals exòtics. En un segon pla, també és un passet per consolidar-nos i seguir per aquí molts anys més. Si ens acompanyeu.

Sou molts els que ens llegiu a la pàgina web i ens seguiu a les xarxes socials, algun fins i tot no és família directa. Sigui perquè us fem riure a vegades o perquè sempre heu desitjat empényer una ovella, si feu anar aquestes mandangues del Like i el RT, en podem liar una de grossa amb aquest llibre. I amb el que hagi de venir després.
Gràcies per llegir-nos, de tot cor.

Roses i llibres cada dia

I un 23 d’abril més ens disposem a celebrar un dels grans dies de la cultura i la tradició catalanes, la Diada de Sant Jordi, que ben bé podria ser […]

De veritat volíem l'Eurovegas?

El conseller de Territori i Sosteniblitat, Lluís Recoder, ha revelat “la pedra de la sabata” per dur Eurovegas a Barcelona: l’altura dels edificis. No ho sabíem això, abans de presentar […]

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies