benegre.cat
Notícies

Albiol proposa línies de tren cap a forats negres per "netejar la UE" de refugiats

També assegura que a "Catalunya no hi ha problema de finançament, perquè hi ha molta gent amb bicis plegables de 1.000 euros"

L’excalcalde de Badalona i candidat del PP per les eleccions del 27S, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “en la seva reunió amb Merkel, Rajoy li va traslladar una proposta meva”. Albiol ha volgut destacar que “sóc un personatge de estrella ascendent, ja ho veieu. Reforma del TC? Allà estic. Reunió amb la Merkel? Patapam, influïnt. Així sóc jo, un tio molt gran, en tots els sentits”.

Segons ha avançat el mateix Albiol, “la meva proposta és crear línies de tren cap a forats negres per enviar cap allà tots els refugiats”. En ser titllat d’inhumà, Albiol ha citat els recents estudis d‘Stephen Hawking, segons els quals els forats negres comuniquen amb altres universos. “Aleshores, no és que sigui mala persona, és que si hi ha altres universos superbuits de refugiats i immigrants, per què hem de petar Europa d’aquesta gent? Que vénen caminant desde Síria, que han de fer una peste de suats que no es pot aguantar”, afegia Albiol.

Albiol, cofoi de que la seva proposta hagi arribat a orelles de Merkel no sap, però, com s’ho ha pres la cancellera alemanya. “Suposo que li haurà agradat molt, perquè els alemanys són molt de trens. No com els nazis independentistes, que com que són quissoflautes van amb bicis velles. O pitjor, els pijipis que porten bicis plegables que valen 1.000 euros. Tenim problemes de finançament i ens comprem bicis de 1.000 euros? Va home va, siguem seriosos, s’ha acabat la broma”.

L’exalcalde badaloní assegura que “no penso parar fins netejar Catalunya d’independentistes i immigrants. Però després seguiré la meva tasca a la Unió, per mantenir la supremacia europea en aquest continent tan castigat per les tensions internes i les paparres dels llocs pobres del món”.

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies