benegre.cat
Notícies

Els refugiats es disfressen de minions per caure bé als europeus i guanyar-se l’asil

“Ens calia una mica de màrketing per conquistar el cor dels europeus”, expliquen els desplaçats siris

Canvi d’estratègia en els refugiats siris que busquen asil a Europa. Segons les informacions sobre el terreny a la frontera d’Àustria i Hongria, els refugiats estarien vestint-se com els populars personatges minions amb l’objectiu de ser més ben rebuts per Europa: “Hem tingut molt temps per pensar i hem arribat a la conclusió que ens calia una mica de màrketing”, explica resignat un refugiat, “i si als europeus els agraden els minions, ja no ve d’aquí”.

Amnistia Internacional i altres entitats humanitàries estan equipant els refugiats que arriben a milers a les fronteres europees amb les disfresses dels personatges franquícia de Dreamworks. Segons els seus portaveus “ja no sabíem com convéncer les autoritats i hem decidit adaptar-nos a les regles del mercat, que al final són les que manen”, i afegeixen que “la resposta de les institucions europees ha canviat radicalment. Tothom vol tenir 20.000 minions corretejant pels carrers, perquè són molt divertits”.

Els primer refugiats en accedir a la disfressa mostraven la seva alegria per haver trobat, finalment, “el seu camí cap a Europa”. Pres per l’eufòria, un refugiat siri a la trentena abraçava a les seves nenes petites mentres celebrava“fugir d’un lloc on ens obliguen a disfressar-nos de fantasmes del Comecocos per anar a un continent on hem anar de personatges de dibuixos animats. Tot bé, es nota que estem al Primer Món”.

[ot-video type=”youtube” url=”https://www.youtube.com/watch?v=qN-yGlcThDc”]

BANNER-POST

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies