benegre.cat
Notícies

El Toro de la Vega fa creure als científics que Espanya fa servir una màquina del temps per retrocedir a la prehistòria

Sostenen que “és impossible que una societat del segle XXI pugui concentrar tanta misèria moral”

La comunitat científica està en alerta. Divulgadors de tot el món sospiten que Espanya podria estar fent servir una màquina del temps per retrocedir fins a la prehistòria. Els científics han arribat a aquesta conclusió després de veure, un any més, el dantesc espectacle del Toro de la Vega, en què una munió d’homínids incivilitzats utilitza llances per assassinar un animal que ha comès l’únic delicte d’haver nascut amb dues banyes al cap.

No hi ha dubte que ens trobem davant d’una recreació de la barbàrie de l’edat de pedra. És impossible que una societat del segle XXI pugui concentrar tanta misèria moral. Això només pot ser possible gràcies a una màquina del temps”, han insistit els científics amb una mescla d’admiració, impotència i pèrdua de fe en l’espècie humana.

Segons el seu criteri, el més perillós de què Espanya utilitzi una màquina del temps per retrocedir als orígens de la humanitat és que “algun d’aquests neandertals intenti escapar-se per introduir-se a l’actual segle XXI. Aquests analfabets no estan preparats per conviure en societats democràtiques. Són massa primaris. Indigència intel·lectual en estat pur”.

De fet, el que més ha sobtat a la comunitat científica és que un país com Espanya, “amb una trajectòria evolutiva més aviat dubtosa”, hagi pogut inventar una màquina del temps. “Si no recordem malament, les seves últimes aportacions al conjunt de la humanitat han sigut el xandall de tàctel i el Tinto de Verano”, han resumit entre sospirs de desolació.

La comunitat científica ha aprofitat l’avinentesa per analitzar els arguments que fan servir els espanyols assilvestrats a l’hora de justificar la matança indiscriminada de toros. “Diuen que són animals que han viscut com a reis des que van néixer i que no serveixen per a res més. En fi, exactament igual que ells, que no han fotut ni brot en sa puta vida i tampoc serveixen per a fer res de profit. Potser hauríem de començar a clavar-los llances, també. Total: per trobar indicis de violència espanyola, no cal fer servir cap màquina del temps”.

Comentaris

TOP

Alerta galetes!

L’informàtic que manté aquesta pàgina web menja galetes i una autoritat invisible ens obliga a dir-t’ho. Si hi estàs d’acord, clica ACCEPTAR, sinó, et redirigirem a una pàgina russa amb virus.

Política de privacitat,

ACEPTAR
Aviso de cookies